暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我依家玩緊兩邊, 但真係好曬時間同精力 .........
五星白金會員 #2
我以放棄 玩其他GAME 唔想最等等,滿滿:surrender::surrender:
四星黃金會員 #3
藍卍龍小彥 發表於 12-5-19 01:21 PM
我以放棄 玩其他GAME 唔想最等等,滿滿

我都好唔捨得 , 我班FD 玩D時間唔會塞車 , 我就要塞車黃金期先有得玩 , 我玩緊兩邊

當玩美服時右心掛掛想睇下亞服入得未 , 玩1個鐘美服出去4次睇下入唔入到 , 點知都唔得

好難分到心
一星新手會員 #4
我想問你地所講既入唔到係乜?  E37?   日日繁忙時間都有E37架啦  根本撞多幾次就入到  入到之後未排隊 有問題咩?
四星黃金會員 #5
babykobe610 發表於 12-5-19 01:36 PM
我想問你地所講既入唔到係乜?  E37?   日日繁忙時間都有E37架啦  根本撞多幾次就入到  入到之後未排隊 有問 ...

每日既高峰期 , 入左去之後 , 排隊要幾個幾兩個鐘
五星白金會員 #6
玩美服除非日頭玩啦
如果香港時間夜晚玩
開個公開場等10-20分鐘都未必有人入
有人入都1個半個
相比朝早玩美服入去一樣多人到E37同埋有時要排隊
五星白金會員 #7

排隊以排左1小時有多了:surrender:還在排隊中:cry:
四星黃金會員 #8
chu20023 發表於 12-5-19 01:42 PM
玩美服除非日頭玩啦
如果香港時間夜晚玩
開個公開場等10-20分鐘都未必有人入

反而我8點幾玩美服 ... 都有好多人...
四星黃金會員 #9
藍卍龍小彥 發表於 12-5-19 01:47 PM
排隊以排左1小時有多了還在排隊中

今日星期6 , 晚上都唔洗指意入到
副版主 #10
暴風雪快d搞搞個ser佢去-.-再系咁真系吾得
四星黃金會員 #11
依家都入唔到同人玩既:surrender:
四星黃金會員 #12
├Fung┤ 發表於 12-5-19 02:08 PM
暴風雪快d搞搞個ser佢去-.-再系咁真系吾得

加SER 好大工程同用都幾多錢

加大左之後SER既成本暴風雪每月又高左

留守亞服既朋友等下啦
二星初級會員 #13
駛咩排隊呀-.-
你地登入左之後就join人地隊伍入game
咁咪唔駛佇列囉:smilie_:D:
四星黃金會員 #14
(︶︵︶) 發表於 12-5-19 02:16 PM
駛咩排隊呀-.-
你地登入左之後就join人地隊伍入game
咁咪唔駛佇列囉 ...

都岩喎 , 其實最好搵個FD 5點前霸住間房先啦
五星白金會員 #15
有得排隊都好好啦~~ E加佢成日逾時....排都排唔到啊
五星白金會員 #16
屌.而家37啦 入都入唔到呀
四星黃金會員 #17
去美服玩 , 又一定心掛掛想去亞服排隊
五星白金會員 #18
想問去公開服到玩,係要重新打過?跟返自己既進度?
五星白金會員 #19
ON9到 排左成2個鐘先入到玩,玩唔夠15MIN就彈出玩就37:ro07:
二轉會員 #20
絕對唔會~~
原因如下

亞服玩家暫時只有金幣拍賣場

跨美服使用困難重重 成本偏高
  即便玩家使用各種的方法,終於可以美版現金拍賣場,仍是有許多的限制(不過其實這同時也是保障),例如戰網帳號中的儲值金額達 100 美金以上,就必須使用驗證器來保護帳號,帳號儲值金額達 250 美金上限後,將在強制兌現後才能繼續使用交易,至於超過 250 美金的交易方式,就必須透過 Paypal 這管道,而每一次使用 Paypal 時,還得透過手機簡訊確認,整體限制重重(但安全性相對也提高許多)。

在拍賣兌現方面,武器或裝備不論以多少的價格成交,暴雪都將會收取 1 美金的手續費,這個費用是固定的;而一組可堆疊的材料(寶石、藥水、裝備拆除後的材料... 等可堆疊物品)成交後,將會收取交易總額的 15% 作為手續費,若物品上架時就選擇從 Paypal 兌現,還將依兌現的金額支付給 Paypal 15% 的手續費,其實交易成本並不低。

EX:裝備以 100 美金成交後,暴雪扣除 1 美金的手續費(剩 99 美金),這筆錢將匯入玩家 Paypal 帳號,若要悉數兌現,Paypal 將收取 99 美金的 15% 作為手續費。

亞服現金拍賣場將在日後以更新方式加入
  至於亞服現金拍賣場的部分,並不會在上市時同步推出,將在未來以更新的方式加入;就目前已知的訊息來看,每筆現金交易最小金額為新台幣 50 元、最高為 7500 元,至於超過此金額的交易,就得看未來的第三方管道是否支援(尚未公佈)。

玩家若想知道更多有關於「現金拍賣場」的細節,請參閱暴雪公佈的拍賣場相關訊息公佈。

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數