暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二星初級會員 #1

之前有人話我700 抗都唔夠打act3.. 所以只有放影片證明la!
500抗其實都夠!
[utube]Vsv-8cO6q6Y[/utube]
[utube]EvkALVx14h8[/utube]

10min 影片
[utube]XtWg8J0Utx0[/utube]
一星新手會員 #2
打到隻王就叫打到A3...........?
二星初級會員 #3
回覆 513box 的帖子

5層 buff                             
二星初級會員 #4

其實你玩過未
一星新手會員 #5
感謝分享
二星初級會員 #6
回覆 maybe74520 的帖子

thx 支持. 不過咁玩怪一多就會死 :smilie_:(:
四星黃金會員 #7
支持~好強ar ~~~~~~:smilie_:D:
一星新手會員 #8
= = 打隻嫩王就說打到A3
二星初級會員 #9

回覆 cupid791223 的帖子

點解咁多新ACC =)? 即開新ACC 回我真係多謝你啵
四星黃金會員 #10
alanwong912 發表於 12-8-8 02:27 PM
回覆 cupid791223 的帖子

點解咁多新ACC =)?

甘我都真係五明...甘D人打到act 3定義係what??
可能人地眼紅祢打得好ar~~:smilie_:D:   祢知好多人打機就無能、打字就天下無敵ga la
祢下次可能要成個act3 由頭到尾打o西、録moive upload上来先得~
四星黃金會員 #11

加油  刷到A3係個好開始....不過真係要耐性先可以更上一層樓  
二星初級會員 #12
回覆 23549818 的帖子

ACT4 都完整打到 感覺上act4 D 怪近攻打易打好多 真係同用遠攻打差好遠.. 遠攻都有死既機會好大
二星初級會員 #13
回覆 tofupop 的帖子

成套拍好大壓力:ro04:  反正打到係事實 當然會死都係事實:ro09:
一星新手會員 #14
回覆 alanwong912 的帖子

5層BUFF 有q用,a3咁大搵5堆垃圾精英有幾難,
3,4尾王廢成咁都要拍片?
二星初級會員 #15

知你勁了:ro04:
二星初級會員 #16

不如你都拍片放上黎啦 咁勁 等我學下野都好
一星新手會員 #17

乜要勁先可以話人既咩?
難道奧運班體操評判個個都要出去單槓fing兩個圈先可以做評判?
而家你又唔係咁神拍d打王片出黎想人地話你勁?
懢d啦....
二星初級會員 #18

講就叻 唉.. 成日都有呢d人 到底知唔知我放片既目的??
講真我放片就係想講有D人盲目追求抗 防 搞到打好慢
不過其實放棄下抗 防 而整到DPS某個攻擊力 可以好有效率咁打王
只係想講明呢個道理
個ACC 好神? 我用緊既腰 SHOULDER 鞋 都係幾百萬貨仔 :ro04: sorry 啵 冇神裝俾你睇  

仲有 唔係個個好似你咁 一神裝就要走出黎拍片 又要威又乘 你咁諗只可以講明你自己係呢種人
四星黃金會員 #19
513box 發表於 12-8-8 11:02 PM

乜要勁先可以話人既咩?

以位人兄講野好有問題~

[[[[乜要勁先可以話人既咩?
難道奧運班體操評判個個都要出去單槓fing兩個圈先可以做評判?]]]]<-----------------

人地評判係有合式資格先可以当評判、五通周街find個弱智ge可以当評判ga ma???
祢好似講得幾無道理wor ~~
評判不用個個都要出去單槓fing兩個圈先可以做評判、不過一定要有甘上下資歴先有人find他do評判ga low =.=
又五見五find u & me??? 講道理前想清楚plz

[[[[[[而家你又唔係咁神拍d打王片出黎想人地話你勁?]]]]]]]]  <----------------
祢以D心態就係令社会五進歩low
人地録movie, 都係share下自己心得、祢就只係紅眼人地中傷人
如果甘落去、個個驚比人話、無人録movie, 我地以D弱手連参考機会都無
祢以D行為叫可恥low  自己玩五点、都五益期他人!
客観講1句 祢五like 可以借過、祢有権発言、不過無権中傷人
以家人地得罪祢?殺祢全家??? 
我角度係、我係online~見有c兄share心得、我万分感激
只係古五到、share個位都要被D 小人中傷他姐~~~~

四星黃金會員 #20

我全1200UP 抗, 擊中 1000 回1000 護甲值8XXX  4萬傷都唔夠打WO @@野人 (我係超高爆傷+爆擊) 仲有%吸 就咁砍D怪爆10萬幾ONLY
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數