狩龍戰紀

主題列表 登入
一星新手會員 #1

呢條友借左我二千蚊 兜咁大個圈又想借,我覺得唔對路,大家小心D啦
二星初級會員 #2
好奇一問
佢係
真人朋友?
game朋友?
game識既朋友見過真人變左真人朋友?
二星初級會員 #3
我估係見都未見過
副版主 #4
可能佢真係會還比你呢:smilie_:10:
二星初級會員 #5
恕我直言

如果系真人只可以話你天真

如果系網fd只能話你on9
二星初級會員 #6
:surrender:當買個教訓吧~
二星初級會員 #7
可唔可以借九萬八黎:redface:
一星新手會員 #8
好奇點解你借比佢
一星新手會員 #9
若希妹 發表於 14-10-30 01:09 PM
好奇點解你借比佢

咁我個時諗住又唔系咩大數目咪當幫人,

不過呢家密佢都唔應就知咩事了!

一星新手會員 #10
若希妹 發表於 14-10-30 01:09 PM
好奇點解你借比佢

自己天真,一心幫朋友佢講到自己點慘點慘,咁又唔系好大數目,幫到咪幫
六星鑽石會員 #11
男人黎嫁?
二星初級會員 #12
樓主R.I.P
五星白金會員 #13
兩K都唔大數目,樓主可唔可以同我做朋友:handshake:
二星初級會員 #14

見你話密佢但佢冇應你..我諗你地都係網fd黎唔係真人fd

我估樓主都係一心想溝女架啦:~:結果女就溝唔到啦 錢就冇左....最後重點係如果條友係人妖樓主會唔會痛哭:smilie_:D:
五星白金會員 #15
樓主不要當兵 好嗎 :mad:
一星新手會員 #16
首先 睇個名 十居其九都係伏. 好大陣gay味.:funk:
其次 即係成件事因為網戀搞出黎? 係既話只能說樓主天真 想識女仔最好唔好係網上識啦:mad:
最後 二千蚊買個教訓其實好抵.以後小心d:kiss:
五星白金會員 #17
溝條見都未見過既女就用二千蚊,正正經經去叫隻雞都唔洗咁貴啦:em012:
一星新手會員 #18
$$007$$ 發表於 14-10-30 06:48 PM
溝條見都未見過既女就用二千蚊,正正經經去叫隻雞都唔洗咁貴啦

老老豆豆 2千蚊拎去食 _ 交 妹 好過啦  :donno:

加返利申: 未試過
二星初級會員 #19
scottcheng606 發表於 14-10-30 07:06 PM
老老豆豆 2千蚊拎去食 _ 交 妹 好過啦

我諗呢個價質素都唔係好差果d..就算如果樓主溝果個真係女既話但係勁肥勁豬..到時喊都無謂XD

我唔信網戀係講心唔講樣:smilie_:D: ...真人就可能會講心
論壇乞丐 #20
洛夜 發表於 14-10-30 11:02 AM
恕我直言

如果系真人只可以話你天真

神回覆:thup:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數