狩龍戰紀

主題列表 登入
一星新手會員 #21
我會注意架啦
一星新手會員 #22
睇佢d文法似男既多 ,女仔講野同男既有分別
個名都幾人妖下 女仔好少用 卍
但樓主堅有米,多數提錢我就收佢線:smilie_O_o:
二星初級會員 #23
買個教訓呢,唔洗唔開心.
三星高級會員 #24
唔緊要啦當買個教訓囉,咩人都有架喇,自己小心啦
三星高級會員 #25

兄弟送你一句,色字頭上一把刀= =
網友歸網友,真友歸真友=.=網上識吹下水無所謂,現實中見到未見過..就借錢俾人.
我只可以話你ON9

佢話佢做過援交..咁你不如同佢咩左,再俾錢佢仲好過- -..用腦計到盡仲好啦..
一來自己快樂,二來錢出得值得,不後悔= =
真人又未見,XXOO又未做,之後無啦啦借錢俾人..38KA一個= =
三星高級會員 #26
洛夜 發表於 14-10-30 11:02 AM
恕我直言

如果系真人只可以話你天真

神回:thup: :thup:
三星高級會員 #27
william3b 發表於 14-10-31 11:32 AM
兄弟送你一句,色字頭上一把刀= =
網友歸網友,真友歸真友=.=網上識吹下水無所謂,現實中見到未見過..就借錢俾 ...

認同呢位朋友講既說話XD
四星黃金會員 #28
一睇佢個名都知係小學雞/毒撚啦.只怪你太好人
二星初級會員 #29
仲以為2000金:mad:
六星鑽石會員 #30
有冇蝦條?
二星初級會員 #31
點解你可以對我咁好好好好好好好  前提
重點    可唔可以再借錢比我...笑o_o
四星黃金會員 #32
2000蚊可以沖到半套5星裝,so badface_l_18::handshake:
五星白金會員 #33
樓主見到字都會扯旗
二星初級會員 #34
= =rip            
四星黃金會員 #35
  KCFA:★ 發表於 14-11-4 04:34 PM
點解你可以對我咁好好好好好好好  前提
重點    可唔可以再借錢比我...笑o_o ...

網戀你識條鐵咩

這是true love, 樓主我撐你

應該乘勝追擊,借多d   直到佢鍾意你為止
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數