FreeStyle

主題列表 登入
二星初級會員 #161
=口=..................
姐係如果fd接就7000蚊個隻,,
如果係自己比出去,,就5000蚊隻...

但係跟你咁講,,,,only買5000蚊得la,,,
唔洗買7000蚊個度la,,係咪-3-
四星黃金會員 #162
點解我射3分成日抄

而人地下下就穿針呀?
二星初級會員 #163
原帖由 kingtai56 於 2006-10-2 09:17 AM 發表
點解我射3分成日抄

而人地下下就穿針呀?

你空哂會易入d= = 你9shoot又會唔入= =
一星新手會員 #164
大跨步係用點定錢????
二轉會員 #165
原帖由 三十蚊 於 2006-10-2 09:31 AM 發表

@@我相反..比人mark先入(blk唔到)
二轉會員 #166
原帖由 ross1314 於 2006-10-2 11:44 AM 發表
大跨步係用點定錢????

係用點數-.-
二轉會員 #167
原帖由 kennett17hk 於 2006-9-28 10:19 PM 發表
=口=..................
姐係如果fd接就7000蚊個隻,,
如果係自己比出去,,就5000蚊隻...

但係跟你咁講,,,,only買5000蚊得la,,,
唔洗買7000蚊個度la,,係咪-3-

唔買ss會比人小:~:
四星黃金會員 #168
原帖由 三十蚊 於 2006-10-2 09:31 AM 發表

鬼唔知咩=.=我大空位都唔入呀-.-諗住做PG算 不過都thx你先
二星初級會員 #169
原帖由 kingtai56 於 2006-10-3 06:35 AM 發表

鬼唔知咩=.=我大空位都唔入呀-.-諗住做PG算 不過都thx你先

如果你成日射3分=.=
pg係滿足唔到你既希望=.=你只會成日玩拆你屋 同埋假投真拆=.=
三星高級會員 #170
我有好多問題:
1.pg和sg哪個好
2.pg射球會很差勁嗎,3分命中多少成?2分命中多少成?
3.我fd說sg除了準,其他都很垃圾,真的嗎?
4.pg要學什麼?
5.sg要學什麼?
6.那我想問哪個(sg or pg)會多人組?
7.還有,sg和pg的工作是什麼?
8.我轉了pg後狂加3分有問題嗎?
9.sg or pg偷波強?
10.哪個快點?
三星高級會員 #171
我想問三分幾多分之後會有得計排名........
我宜家既%應該有排名ka.......................
咁抄截,助攻嗰d幾時會有排名???????????.
三星高級會員 #172
原帖由 kingtai56 於 2006-10-2 09:17 AM 發表
點解我射3分成日抄

而人地下下就穿針呀?

個人feeling喺右邊45度角射入既機會有7-8成
多d去training mode射下波都應該有幫助.....
留意下你禁D制嗰時既時間長短..................
個人經驗.........唔得唔好x........................
五星白金會員 #173
想問下點樣用假動作射球之後走去第2度再射?
我禁左d假動作之後唔比我郁,局住要傳或姐射囉= =
我見人地禁左d假動作之後可以走開再射
五星白金會員 #174
3分點先準D

一般情況下 冇人防守你既時候先起手射波會比較準 (=.=好廢話)
個人提議:

2) FAKE, 經驗所得FAKE多於兩次後起手入球率會較低 (除了第一下有必要FAKE起防守者,勿不停按D扮射再投球) 我fake一下都唔入
4) 開球時, 為開球者, 即時投出3分, 機會很高 (C/PF都經常射入) 咁遠wo...開波禁a行步左幾步 再射3分 都幾準
5) 傳聞. 隊友傳球給你後 遊戲出現NICE PASS等句子 入球率較高 (未經證實 玩左咁耐都唔見有NICE PASS等句子 但係禁射波個下 右下 會彈個句子出黎 只要你一放手 岩岩好但左出黎呢 10球 最少有7 8球入 有人mask 都入到
五星白金會員 #175
我後衛得個 173cm block 藍底仲易 佢一企係到就禁a 行就跟住佢 再企係到又禁a 一射 禁d... 3分同藍底一樣咁易block 不過藍底好block d 我覺得
二星初級會員 #176
我唔知點出鈎射傳球
四星黃金會員 #177
推返上去先~~
想問後衛轉職前應學咩技
我學左 飛噗接球 轉身三分球
想問QE傳球果招(好似係行進間快速傳球)  穿越接球 誇下運球過人 誇下轉身運球洗唔洗學?
同埋要學咩招?
三星高級會員 #178
要學快速傳球,飛噗接球同埋轉身運球就夠了
因為轉職後的技係要好多錢,招招平均差唔多都$12000
三星高級會員 #179
關於PG
洗唔洗轉身運球2  ,, miller time  同滑行搶波ge ??
三星高級會員 #180
真系十分奇怪 ..
今日玩左場3on3 我系5lv g 人地有隻2lv g .. 佢射左9球有7球都入 ... 拎左27分 ..
而我射左5球 .. 先有1球入 .. .究竟點解會咁 ..
回到最頂傳統版

選擇頁數