《墨湘》遊戲資料專區

主題列表 登入
VIP會員 #301
原帖由 o0小伙子0o 於 2006-7-7 09:07 AM 發表
我宜家15lv組合,合30lv鞋and31lv頭and32lv衫+幾會爆,仲有我14lv強化,強唔強29lv槍and27lv手套

你沖下先合
可能得
here有幾個貼有講點沖gala
而且你14lv強化強27lLV手得GALA
不過要沖下強化先沖個手
29lv槍就唔清楚=0=
三星高級會員 #302
原帖由 牙花* 於 2006-7-8 05:53 PM 發表

你沖下先合
可能得
不過要沖下強化先沖個手

where有貼?
三星高級會員 #303
原帖由 牙花* 於 2006-7-8 05:53 PM 發表

你沖下先合
可能得
不過要沖下強化先沖個手

大概沖到+幾?
三星高級會員 #304
我強化10強到29腰帶+26%火抗..算好野定係普通野@@?
三星高級會員 #305
原帖由 royyimxx 於 2006-7-9 01:52 PM 發表
我強化10強到29腰帶+26%火抗..算好野定係普通野@@?

好野ar
五星白金會員 #306
我想問岩岩收左支25 lv +4 *槍,有粒星係後面代表d咩?

請解釋一下 thx^^
三星高級會員 #307
原帖由 火之神王Z 於 2006-7-10 10:05 AM 發表
我想問岩岩收左支25 lv +4 *槍,有粒星係後面代表d咩?

請解釋一下 thx^^

唔可以再合,可以再強化
五星白金會員 #308
好彩有得強化je...幾驚冇得強,成副身家70m買番黎=.=

新手儲左10幾日先儲到ja,諗住強到20以上用到35 lv 以上先換,因為成身d野都未有=.=

thx上面位人兄咁早解答左我問題^^thx
三星高級會員 #309
原帖由 火之神王Z 於 2006-7-10 10:54 AM 發表
好彩有得強化je...幾驚冇得強,成副身家70m買番黎=.=

新手儲左10幾日先儲到ja,諗住強到20以上用到35 lv 以上先換,因為成身d野都未有=.=

thx上面位人兄咁早解答左我問題^^thx

唔洗客氣
三星高級會員 #310
我14lv強化,強唔強30lv鞋好
三星高級會員 #311
請問有冇組合高手係到教下路- -墨魂ser 實在有太多變態武器防具出左.....
二轉會員 #312
原帖由 o0小伙子0o 於 2006-7-10 04:23 PM 發表
我14lv強化,強唔強30lv鞋好

強啦....博下都好,我上次都強到13力=  = (我11Lv強化)
姐合,我14,強都一樣,算唔算好呀= =””?
三星高級會員 #314
強裝有冇秘訣嫁,請大家俾下意見
五星白金會員 #315
我想問強化錯左要點先可以回返先前未強咁= =係咪一定要用點數......
三星高級會員 #316
物品分解,最好分d咩物品??(玄玉果d)
一星新手會員 #317
分解 係唔係 學1次就ok
同埋係唔係一定成功
四星黃金會員 #318
原帖由 ~墨魚~ 於 2006-7-15 02:28 PM 發表
物品分解,最好分d咩物品??(玄玉果d)

去蘭州賣衫果度分5lv鞋....最抵又有2粒玄玉....
四星黃金會員 #319
原帖由 火人忠 於 2006-7-17 11:15 AM 發表
分解 係唔係 學1次就ok
同埋係唔係一定成功

學一次ok.....要50萬技點....

學完就會完成....
一星新手會員 #320
我想問問綠字裝咪要用高石黎強化既~ 

甘.....駛唔駛要100粒..... 架....:~:

同埋, 例如,  綠字斗蓬 + 1 力, 甘我同高紅寶黎強火抗, 甘果1 力, 會唔會無左?

我又可唔可以強化力落件綠字斗蓬到 將 +1力變左+2+3甘架

thx
回到最頂傳統版

選擇頁數