FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #181
你地有買強力卡位架=口=?
二轉會員 #182
原帖由 野狐狸 於 2007-4-16 12:10 AM 發表

我.....多數唔買=_____=......因為我覺得用身體去卡位效果差唔多-___-
三星高級會員 #183
原帖由 野狐狸 於 2007-4-16 12:10 AM 發表

<<<<<<<<<冇

買籃下卡位好過la

===============題外話==================
有冇人可以陪我玩= =
好悶...........
二轉會員 #184
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-16 05:09 PM 發表
<<<<<<<<<冇

買籃下卡位好過la

===============題外話==================
有冇人可以陪我玩= =
好悶...........

你個名叫戀愛風鈴丫@@?我好似同你玩過~~
三星高級會員 #185
原帖由 孤天~ 於 2007-4-17 09:51 PM 發表

你個名叫戀愛風鈴丫@@?我好似同你玩過~~

你叫咩名?小的真係有眼不識泰山:cool:
二轉會員 #186
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-18 05:42 PM 發表

唔知丫......好似見過你個名@口@
得閒切磋切磋@o@
三星高級會員 #187
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-18 05:42 PM 發表

簽名度唔係有咩= =?
五星白金會員 #188
我為左華麗先玩大前~~

咁...男仔入樽 靚d,,,定係女仔~~

開女仔做大前又會唔會好唔低呢...?   因為得180高

有時男仔190都未必夠c黎...

咁女仔180...同c 200高....咁咪一定冇行???

搵人答下我....

因為勁小見倒 女大前~入樽
VIP會員 #189
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-22 03:20 AM 發表
我為左華麗先玩大前~~

咁女仔 ...

其實女仔既彈跳會唔會高左..
二星初級會員 #190
其實sf點玩....好多人都話好好玩..但係我玩到22lv...都覺得sf好難玩- -...
我用a過左人..射2分..都成日抄.......明明冇人係我前面-.-..咁應該點射先好...
二轉會員 #191
原帖由 hhyuen 於 2007-4-22 02:39 PM 發表
其實sf點玩....好多人都話好好玩..但係我玩到22lv...都覺得sf好難玩- -...
我用a過左人..射2分..都成日抄.......明明冇人係我前面-.-..咁應該點射先好...

sf前面射2分冇人都炒?.........好少見啵= ="
不過幫你唔到-口-"努力練習係最好的方法= ="
五星白金會員 #192
原帖由 啊華 於 2007-4-22 01:09 PM 發表

其實女仔既彈跳會唔會高左..

咁即係邊個好D....型D,,,, 同著數D...

如果女既彈跳高左... 但係其他野都小男好多-.-
三星高級會員 #193
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-22 03:20 AM 發表
我為左華麗先玩大前~~

咁女仔 ...

我有隻女大前..
講真= = 我唔識搶版 連女sf都搶得贏我..
我唔知係唔係真係身高會輸洩比人
二轉會員 #194
原帖由 野狐狸 於 2007-4-22 11:21 PM 發表

我有隻女大前..
講真= = 我唔識搶版 連女sf都搶得贏我..
我唔知係唔係真係身高會輸洩比人

唔會啦@@ 我識一個女C....雖然係矮......但係同d 男C/pf 有得搶= ="好勁-0-
五星白金會員 #195
原帖由 孤天~ 於 2007-4-22 11:54 PM 發表

唔會啦@@ 我識一個女C....雖然係矮......但係同d 男C/pf 有得搶= ="好勁-0-

女c 有190ma... 唔矮la....  因為最高得200

但女pf 就得180  ....差   20 wo,,,,

所以想知...女做pf 係唔係冇著數lo...
三星高級會員 #196
我諗練女pf ge人唔多..
你慢慢等吧..
二轉會員 #197
其實我覺得男角/女角做C/pf 真係冇咩所謂= =....
因為我見過不少勁既男/女的C/pf=口="
而且女角d衫褲都靚d0o0" 所以其實女角係一個唔錯的選擇@o@
三星高級會員 #198
原帖由 孤天~ 於 2007-4-23 10:23 PM 發表
其實我覺得男角/女角做C/pf 真係冇咩所謂= =....
因為我見過不少勁既男/女的C/pf=口="
而且女角d衫褲都靚d0o0" 所以其實女角係一個唔錯的選擇@o@

但係女角d衫..好多都係game錢
拎哂黎買衫 唔夠錢買技..
二轉會員 #199
原帖由 野狐狸 於 2007-4-23 10:45 PM 發表

咁就緊係買左d技先.....跟住先買衫啦@o@
五星白金會員 #200
原帖由 野狐狸 於 2007-4-23 10:45 PM 發表

錢..對於我黎講~~絕不成問題~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數