FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #161
原帖由 Hero_ad 於 2007-4-7 12:52 PM 發表
5000$個卡位 同萬幾蚊個卡位有咩唔同

洗唔洗2個學哂?  仲有 有冇人可以講下(呠)藍技巧 eg.幾時要用 幾時就咁搶

5000$果個卡位主要真係幫隊友卡位@@"
萬幾蚊果個卡位係唔係 叫 籃下卡位?? 果個係幫你係籃底度卡位"依招勁有用,用左依招之後...d人想衝入黎籃底都俾你整跌0.0"~
所以依招一定要學"
5000$果個我覺得學唔學都冇所謂"
二星初級會員 #162
PG招鉤射點先可以次次用到....我唔係次次用到...得好少機會用到..thx
三星高級會員 #163
原帖由 hhyuen 於 2007-4-8 05:15 PM 發表
PG招鉤射點先可以次次用到....我唔係次次用到...得好少機會用到..thx

我都係阿~我都用唔到~
唔知係咪一定要系上籃果時好快咁按d+f呢
我試過都唔得阿
五星白金會員 #164
勁快禁就得-3-
記著要禁埋方向
其實咪就係上籃禁多個f之麻
好簡單o者
三星高級會員 #165
仲有想問~我冇買直接阿雷~淨係買左鉤射傳球
鉤射傳球係咪淨係可以在上籃時阿雷?
我見有pg係騎馬射箭果個姿勢射緊波~都可以用到阿雷~咁佢係用緊"直接阿雷"定係"鉤射傳球"
二轉會員 #166
原帖由 gn01084883 於 2007-4-10 11:52 AM 發表
仲有想問~我冇買直接阿雷~淨係買左鉤射傳球
鉤射傳球係咪淨係可以在上籃時阿雷?
我見有pg係騎馬射箭果個姿勢射緊波~都可以用到阿雷~咁佢係用緊"直接阿雷"定係"鉤射傳球"

明顯係鉤射傳球= =.....阿雷係唔會要假投先0.0"
仲有...鉤射傳球唔一定要買左阿雷先= ="可以唔洗買阿雷都用到~~"
三星高級會員 #167
我見有pg係"騎馬射箭"果個姿勢射緊波~都可以用到阿雷~咁佢係用緊"直接阿雷"定係"鉤射傳球"?
二轉會員 #168
原帖由 gn01084883 於 2007-4-10 06:03 PM 發表
我見有pg係"騎馬射箭"果個姿勢射緊波~都可以用到阿雷~咁佢係用緊"直接阿雷"定係"鉤射傳球"?

應該係鉤射傳球啦:devil:
五星白金會員 #169
原帖由 gn01084883 於 2007-4-10 06:03 PM 發表

alley淨係會就咁拋個波上去-3-
有其他動作既sure係鉤射傳球
三星高級會員 #170
原帖由 薯. 於 2007-4-10 07:46 PM 發表

alley淨係會就咁拋個波上去-3-
有其他動作既sure係鉤射傳球

OK~了解~唔該晒
二星初級會員 #171
原帖由 孤天~ 於 2007-4-7 11:39 PM 發表

5000$果個卡位主要真係幫隊友卡位@@"
萬幾蚊果個卡位係唔係 叫 籃下卡位?? 果個係幫你係籃底度卡位"依招勁有用,用左依招之後...d人想衝入黎籃底都俾你整跌0.0"~
所以依招一定要學"
5000$果個我覺得學唔學都 ...

哦 明白 thanks^^
五星白金會員 #172
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-7 10:53 AM 發表

前面有kai子阻住會變9shoot(好似...)

前面有人仲係度9禁fo個d先叫kai- -
樽都係少用為妙- -
五星白金會員 #173
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-6 07:20 PM 發表

會降命中?

<<<<<<<<<<<<<想學多幾種射姿

唔係會降~係唔會升o者- -
個騎馬=少delay版9shot~咁9shot命中高唔高丫?
五星白金會員 #174
原帖由 Hero_ad 於 2007-4-11 02:27 AM 發表

哦 明白 thanks^^

幫隊友卡位o個個唔係1000蚊咋咩- -
5000o個個應該係俾人撞既時候有機會唔跌低
二轉會員 #175
原帖由 薯. 於 2007-4-12 01:12 AM 發表

幫隊友卡位o個個唔係1000蚊咋咩- -
5000o個個應該係俾人撞既時候有機會唔跌低

有咁多個卡位架咩= ="? 好亂-﹏-"
三星高級會員 #176
原帖由 孤天~ 於 2007-4-14 10:06 PM 發表

有咁多個卡位架咩= ="? 好亂-﹏-"

卡位有:

籃下卡位(C 1lv,PF 16lv)

強力卡位(C 1lv,F 1lv)

掩護卡位(ALL  1lv)
二轉會員 #177
原帖由 XD小鬼 於 2007-4-14 10:35 PM 發表

卡位有:

籃下卡位(C 1lv,PF 16lv)

強力卡位(C 1lv,F 1lv)

掩護卡位(ALL  1lv)

@@原來有分強力卡位同掩護卡位=o=..." 我未買過~_~"
二轉會員 #178
原帖由 孤天~ 於 2007-4-14 10:56 PM 發表

@@原來有分強力卡位同掩護卡位=o=..." 我未買過~_~"

強力卡位係有機會撞到人唔會趴街

超有用呢

掩護卡位即係單擋,英文係pick / screen
五星白金會員 #179
原帖由 『聖天』 於 2007-4-14 11:01 PM 發表

強力卡位係有機會撞到人唔會趴街

超有用呢

掩護卡位即係單擋,英文係pick / screen

俾人撞5~6次先有一次唔跌-3-"
有用係有用既- -~不過往往緊急關頭用唔到-3-
二轉會員 #180
原帖由 薯. 於 2007-4-15 12:13 AM 發表

俾人撞5~6次先有一次唔跌-3-"
有用係有用既- -~不過往往緊急關頭用唔到-3-

係囉

唔知而家setting係點

以前我肯定係梅花簡竹

不過都好過撞足 6 次都係仆街啦
回到最頂傳統版

選擇頁數