FreeStyle

主題列表 登入
三星高級會員 #201
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-25 01:18 AM 發表

錢..對於我黎講~~絕不成問題~~~

乜你game錢好多咩:ro08:
二轉會員 #202
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-25 01:18 AM 發表

錢..對於我黎講~~絕不成問題~~~

好似d暴發戶講既說話:smilie_:10:
五星白金會員 #203
原帖由 野狐狸 於 2007-4-25 10:18 AM 發表

乜你game錢好多咩:ro08:

真係幾多下...  因為要玩大前...衫褲呢d唔小得...

我係開視窗黎賺錢既^^"   

再加上之前係sg... 玩到太悶...刪左... 又有d錢係到~~

所以而家好多錢-,-

其實呢隻game 賺錢好易-.-" 好多方法,,,,,      

之前就用按鍵精靈....
五星白金會員 #204
原帖由 野狐狸 於 2007-4-25 10:18 AM 發表

好似d暴發戶講既說話:ro08:

no....暴發戶呢到真係有個.... 去出面睇下...

40幾~c~黎~~~佢d錢多到......

二轉會員 #205
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-27 12:03 AM 發表

真係幾多下...  因為要玩大前...衫褲呢d唔小得...

我係開視窗黎賺錢既^^"   

再加上之前係sg... 玩到太悶...刪左... 又有d錢係到~~

所以而家好多錢-,-

其實 ...

按鍵精靈依家仲用唔用到@3@? 我見到仲有d人仍然洗緊錢-口-"
三星高級會員 #206
乜有得洗錢架=口=
岩岩先知..
二轉會員 #207
原帖由 野狐狸 於 2007-4-28 12:16 PM 發表
乜有得洗錢架=口=
岩岩先知..

洗錢都冇咩用= =.....因為由1lv升到40lv得到的錢....都已經夠買技,訓練,衫褲.......
都唔明點解d人要洗錢=.=
五星白金會員 #208
原帖由 孤天~ 於 2007-4-28 09:52 AM 發表

按鍵精靈依家仲用唔用到@3@? 我見到仲有d人仍然洗緊錢-口-"

唔知佢地點解用倒-.-"
五星白金會員 #209
原帖由 孤天~ 於 2007-4-28 04:31 PM 發表

洗錢都冇咩用= =.....因為由1lv升到40lv得到的錢....都已經夠買技,訓練,衫褲.......
都唔明點解d人要洗錢=.=

有冇諗過升40 lv 要幾耐時間-.-"""?

d人係想快d~買自己鍾意既野!!
二轉會員 #210
原帖由 ★Kids〞 於 2007-4-28 05:53 PM 發表

有冇諗過升40 lv 要幾耐時間-.-"""?

d人係想快d~買自己鍾意既野!!

咁又係既.....不過丫...咁樣玩的話......終於冇咩樂趣......就算俾你贏左....人地就會有藉口話你係洗lv洗到高lv先會贏......
所以終於都係唔太好......
三星高級會員 #211
衫褲..同點買算了 不過靚ge衫game錢好貴..
d game錢都係買技..
二轉會員 #212
原帖由 野狐狸 於 2007-4-29 12:06 AM 發表
衫褲..同點買算了 不過靚ge衫game錢好貴..
d game錢都係買技..

靚衫多數都係要點:cry:  好賤:ro10:
三星高級會員 #213
原帖由 孤天~ 於 2007-5-1 01:28 PM 發表

靚衫多數都係要點:cry:  好賤:ro10:

新出果d都係game錢..
二轉會員 #214
原帖由 野狐狸 於 2007-5-1 01:48 PM 發表

新出果d都係game錢..

下= ="咁我唔知啵-口-"冇玩幾個月了:em015:
五星白金會員 #215
原帖由 孤天~ 於 2007-4-28 11:50 PM 發表

咁又係既.....不過丫...咁樣玩的話......終於冇咩樂趣......就算俾你贏左....人地就會有藉口話你係洗lv洗到高lv先會贏......
所以終於都係唔太好......

我只係賺錢~唔會升埋lv的~

我升lv100% 人手升的唷~

三星高級會員 #216
我想問下撥板係咪有技巧的..
我用d跳黎搶板唔會卡住..
我用a撥板黎搶..成日會卡住唔郁..d人跳晒我都仲係企係度
買左但又無用..唔識用..
二星初級會員 #217
原帖由 呆小馬 於 2007-5-5 10:37 PM 發表
我想問下撥板係咪有技巧的..
我用d跳黎搶板唔會卡住..
我用a撥板黎搶..成日會卡住唔郁..d人跳晒我都仲係企係度
買左但又無用..唔識用..

同搶板一樣~只不過係禁a制~~
你覺得果球唔夠人搶就用la~~
例如輸身位.
我發覺卡住通常都係企正係藍低先會."
論壇乞丐 #218
玩唔到freestyle呀

我未洗機之前,玩到架......洗完機之後,想開freestyle,一禁就旦左一句 :(伺服器傅回不正確或無法識別的回應)

我試下關左個防火場 , 都係唔得
五星白金會員 #219
你有冇上官網問下gm點做丫?
二轉會員 #220
我想問點樣假投完之後可以行番?
回到最頂傳統版

選擇頁數