FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #41
原帖由 丫。輝 於 2007-4-25 04:19 PM 發表

同你差唔多
c nc
sf 7ming
xcax唔知sg定pg
重有bbcheng好似禁串

7ming係pf先-.-後來有無轉sf我唔知
xcax係sg
bb唔算最勁個類,算係ok有凸個種啦
二轉會員 #42
原帖由 丫。輝 於 2007-4-25 04:19 PM 發表

同你差唔多
c nc
sf 7ming
xcax唔知sg定pg
重有bbcheng好似禁串

你錯了
我好廢
二轉會員 #43
原帖由 籃球之子bb 於 2007-4-25 06:18 PM 發表

-.-...thx.....多謝你咁講我

我講野好直,唔好凸我:redface: :redface:
二轉會員 #44
最強SG=stylehei,,右手
最強PG=7lunson,,毛
最強SF=janice,,超人老母-.-
最強PF=二(路易),,janice
最強C=婆婆(kai的-.-),,路易

得分王=右手
入樽王=janice
偷波王=毛毛-.-?
插花王=婆婆-.-
籃板王=janice
火鍋王=邊個都有..冇話邊個勁既....
三分王=右手,,
二轉會員 #45
原帖由 水影~ 於 2007-4-25 06:24 PM 發表

我講野好直,唔好凸我:redface: :redface:

唔凸..我好好人架:redface: :redface: :redface:
二星初級會員 #46
原帖由 籃球之子bb 於 2007-4-25 06:25 PM 發表
最強SG=stylehei,,右手
最強PG=7lunson,,毛
最強SF=janice,,超人老母-.-
最強PF=二(路易),,janice
最強C=婆婆(kai的-.-),,路易

得分王=右手
入樽王=janice
偷波王=毛毛-.-?
插花王=婆婆-.-
籃板王 ...

寫得好清楚詳細  :thup:
二轉會員 #47
原帖由 孤天~ 於 2007-4-24 10:02 PM 發表
生哥咁謙既:smilie_:10:   籃版王唔係你就係神人東啦:smilie_:D4: 不過當然仲有其他人選@@
封鎖心靈我未同佢打過:ro03:
我好少同人打完會記住人名= =.....所以......其實都唔係好知:ro06:

下???
神人東都叫籃板王???咁janice咪好好好好好勁-.-
二轉會員 #48
原帖由 應笑我多情 於 2007-4-25 06:30 PM 發表

寫得好清楚詳細  :thup:

thx..唔好咁讚我..我gi架:redface:
禁止發言 #49
原帖由 水影~ 於 2007-4-25 06:18 PM 發表

7ming係pf先-.-後來有無轉sf我唔知
xcax係sg
bb唔算最勁個類,算係ok有凸個種啦

我記得佢係sf嫁:dump: 唔通記錯-.-
一星新手會員 #50
舊台版我支持蘇菲--->得分王,最強SG,後尾佢玩PG都好拿勁(叫 飛so ),借我SF黎玩擦花好似SG咁擦黎打(我識用SF擦花都係佢教我)
借我C黎玩就咩啦.............hehe!!諗起以前既日子都爽,勝率達到8x%!基本上有佢係度射三分都走唔甩架啦!我靜係企係籃底恰眼訓等贏拿經驗!仲有個秘密,右手作戰緊會考我相信佢都睇唔到架啦!就係右手之前玩SG都幾柒,成日比路易小!後尾同蘇菲一齊玩就係蘇菲教佢玩
SG既,擦花果d乜乜乜...仲有仲有仲有!!!!!!!!就係舊台版無乜點lag架!
懷念舊台版:mad: :mad: :mad:
二轉會員 #51
原帖由 籃球之子bb 於 2007-4-25 06:31 PM 發表

下???
神人東都叫籃板王???咁janice咪好好好好好勁-.-

其實我最想講的籃版王係路易......不過冇同佢打過-口-"所以都唔係好敢下定論囧
VIP會員 #52
路易果日開真迅帝ac黎又係sm我-.-"
二轉會員 #53
其實我想你地講d人而家仲有冇玩

我唔多覺眼見到

除左二,肥生,bb cheung,封鎖心靈,最緊要型,EZ

小圈子乎?

二轉會員 #54
明顯地係小圈子:thup:
我咁屎都有名- -
今日係閃電先比人sm完,防既對象全部接近40lv:~:
我得27ja,又冇衫鞋:mad:

好憎d高lv sg/pg:kill: :kill:
VIP會員 #55
原帖由 封鎖心靈 於 2007-4-26 03:11 AM 發表
明顯地係小圈子:thup:
我咁屎都有名- -
今日係閃電先比人sm完,防既對象全部接近40lv:~:
我得27ja,又冇衫鞋:mad:

好憎d高lv sg/pg:kill: :kill:

尋日有隊27sf  兩個3xPF...
打到hihi..比人sm內線:mad:
唔知點解我好驚隻SF射3-.-""
八星無敵會員 #56
C 宋方~~~:thup:
一星新手會員 #57
原帖由 『聖天』 於 2007-4-26 01:07 AM 發表
其實我想你地講d人而家仲有冇玩

我唔多覺眼見到

除左二,肥生,bb cheung,封鎖心靈,最緊要型,EZ

小圈子乎?

因網絡問題本人甚少上線!!
一星新手會員 #58
原帖由 ○●永生●○ 於 2007-4-25 10:36 PM 發表

你應該好過我小小掛!起碼你都係C同C死過,我pf完全唔夠抽,佢卡位都卡到特別黑人憎!對手又長過pf,沖撞力又大過pf好多!
跟住我tip波又比佢睇穿哂,部機又唔夠佢快!
二轉會員 #59
原帖由 hot-boy 於 2007-4-26 12:21 PM 發表
C 宋方~~~:thup:

佢轉左玩kr版了..好少玩tw..佢tw名係eng
二轉會員 #60
原帖由 ○●永生●○ 於 2007-4-25 10:36 PM 發表

-.-....佢冇中峰呀嘛-.-
得大前
回到最頂傳統版

選擇頁數