FreeStyle

主題列表 登入
二轉會員 #81
咁其實       L.路易斯

以前叫咩名==?
三星高級會員 #82
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-12 10:50 PM 發表

所以你連我既例子都未有能力去理解~~
睇黎都係對牛彈琴
邊個乜野潛水,holy jesus,我都唔知係咪同緊10歲既人討論緊
無point既文章睇100次都係無point
d思想唔係太成熟既小朋友,詞窮既時候就會好似你咁
...

而家係你反對佢既睇法
所以應該係你搵證據

仲有一開始你用個"最"字已經錯左
勁唔勁要睇好多方面
相信生哥自己都唔會覺得自己樣樣野頂級

你錯左又唔認
我覺得你似小朋友多D
二星初級會員 #83
fs始終有你....................
四星黃金會員 #84
你又唔講你個例子想舉d咩,就咁講件事,你想點?講完件事人地唔明係唔係代表你講完都無用
"睇黎都係對牛彈琴
邊個乜野潛水,holy jesus,我都唔知係咪同緊10歲既人討論緊
d思想唔係太成熟既小朋友,詞窮既時候就會好似你咁
大大聲講一堆完全無意思既說話,以後就以為自己好有道理."
依段可以不理,只係人生攻擊,你無point就要人生攻擊?

講波佬就算無球員時代唔係問題
搵資料都可以,有好多方法可以補救
不過我唔同你討論講波佬,因為已經離左題

我話比你知我一d都唔荒謬
你又唔講生哥點勁點勁,淨係話生哥台服最勁
籃板最勁?係唔係搶贏生哥就係台服最勁
定你想點?你係唔係肯定100%無人夠生哥黎
我都好懷疑你既思想層面係去到邊個程度

我比個例子你睇下,依個例子同你個例子都無咩分別

我唔直接去答你, 用例子答你

我頭先去街, 想食野
見到有兩間差唔多係連住既茶餐廳

一間夜晚呢個鐘數係主要賣潮州粉麵 , 另一間係車仔麵
潮州粉麵果間係門口睇到 D 麵幾錢碗, 跟野飲/油菜又幾錢(當然係平過就咁叫 )
車仔麵果間無得睇係咩價錢

因為我好耐無食過車仔麵 , 所以揀左車仔麵 (但係我既習慣係, 唔列明價錢既餐館我係一律唔去 , 今次係例外, 係一次好悲哀既例外 )

入到去車仔麵間野
粗幼麵果 D $9
出前一丁 $11  
"食送" 貴既 $6, 平既 $5
我食開三 "食送" , 淨係碗麵已經 $28
野飲無得平, $11 凍飲

食就要埋單 $39, 仲未計我計劃叫埋油菜  

我再望下佢個 "廚房" (車仔麵通常係o係出面架嘛 )
一定唔算係乾淨果隻

我問佢有無平 D 既野呀咁

有, $10 腸份, $10 粉果( 佢建議)
$10 三隻粉果

我--->即走   

跟住去左果間潮州粉麵
雙拼麵 + 油菜 + 野飲
埋單 $35

仲要食左好靚既豬手
三舊有半個拳頭咁大既豬手   , (仲要我碗係雙拼麵, 有兩樣 "食送"), 三舊豬手食晒

上面講左乜野, 自己參透下啦

你又明唔明依段野講咩?你應該明@@因為你同依個作者係同一類人
二星初級會員 #85
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 10:47 AM 發表
你又唔講你個例子想舉d咩,就咁講件事,你想點?講完件事人地唔明係唔係代表你講完都無用
"睇黎都係對牛彈琴
d思想 ...

唔洗同he講咁多野..係條傻仔覺得生哥最勁ja..咁he覺得係最勁咪係最勁law..he覺得岩gar野..唔會錯gar啦
四星黃金會員 #86
原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-13 02:02 PM 發表

唔洗同he講咁多野..係條傻仔覺得生哥最勁ja..咁he覺得係最勁咪係最勁law..he覺得岩gar野..唔會錯gar啦

人地唔相信有人勁過生哥麻@@
六星鑽石會員 #87
原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 09:52 AM 發表

而家係你反對佢既睇法
所以應該係你搵證據

仲有一開始你用個"最"字已經錯左
勁唔勁要睇好多方面
相信生哥自己都唔會覺得自己樣樣野頂級

你錯左又唔認
我覺得你似小朋友多D

睇黎你地係同一類人

原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-13 02:02 PM 發表

同上

原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 10:47 AM 發表
"睇黎都係對牛彈琴
d思想 ...

所以話對牛彈琴就係咁解
當你詞窮就只係用我既詞彙去改一改
同小朋友跟住人講野令到人討厭係同一道理

四星黃金會員 #88
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 03:14 PM 發表

睇黎你地係同一類人

睇黎你同普通人係唔同d@@
六星鑽石會員 #89
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 03:17 PM 發表

睇黎你同普通人係唔同d@@

係呀,我比你正常少少
四星黃金會員 #90
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 03:19 PM 發表

係呀,我比你正常少少

^^前面都有唔少人同我持相同意見
係唔係依個世界個個唔正常,淨係你最正常@@
算啦你,兜唔到咖啦
六星鑽石會員 #91
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 03:24 PM 發表

^^前面都有唔少人同我持相同意見
係唔係依個世界個個唔正常,淨係你最正常@@
算啦你,兜唔到咖啦

我同你LEVEL唔同
兜唔到咖啦<===標準小朋友先講既野~你應該同我D表弟表妹差唔多年齡
由頭到尾,我話生哥最勁,你話唔係
你只要講一個例子出黎係勁過生哥
而個個人出黎講:生哥唔係最勁
事情就解決啦,證明左生哥唔係最勁,而我又係講錯
呢樣野應該連10歲既小伙子都會理解得到.
但講到第5頁
你連一個人名都講唔出
只係廢話連篇,字多就有說服力嗎??sorry thats not the way.
咁唔知邊個似係度兜呢??

仲有個個什麼LOTTERN,應該係PF黎
只不過係生哥其中一名手下敗將
輸左既人話人地唔係最勁~跌落地下拎返堆沙
同當年kobe一樣
咁樣有說服力嗎??你指意見同你一樣既人就係呢D人??

二星初級會員 #92
仲有個個什麼LOTTERN,應該係PF黎
只不過係生哥其中一名手下敗將
輸左既人話人地唔係最勁
請問你點知我係手下敗將 ?你可以自己問下生哥
二星初級會員 #93
而且我覺得EZ陸號比生哥強..你要例子ma
四星黃金會員 #94
原帖由 0oLotterno0 於 2007-7-13 04:37 PM 發表
而且我覺得EZ陸號比生哥強..你要例子ma

我都覺得係,戰績黎講已經係
EZ 板 我上次見到係6.幾
生哥我上次見到5.幾
HK已經有人勁過生哥
TW咁大@@你竟然話生哥最勁
我睇你d智慧都係唔夠判斷邊個最勁邊個唔係最勁咖啦
都唔知點解你要死兜咁耐 zzz....
其實你最勁的定義係唔係係你心裡面最勁就係台服最勁?
定係打敗過你就係最勁?如果係依d我地講落去都無咩用
四星黃金會員 #95
原帖由 L.路易斯 於 2007-7-13 03:34 PM 發表

我同你LEVEL唔同
兜唔到咖啦

技窮?無point?要開始人生攻擊?成日話人小伙子,小朋友
兜唔到咖啦<~~事實來的,小朋友大朋友都可以講,事實有邊個唔講得
你搵到野證明生哥係台服最勁我咪即刻收聲囉
自己講錯野咪認囉@@無人會話你的
我同你講,1個5歲的小朋友做錯野都識認錯,你呢?
講錯野唔認錯@@5歲都不如,學咩人話人小朋友,小伙子 zzz....
其實你先係廢話連篇,一開始係你話生哥最勁,點解你唔比埋生哥係最勁的例子大家?
講咁多野,都搵唔到有說服力的證據,話生哥最勁
哇,咁不如我下次話我自己最勁,你去搵證據證明我唔係最勁丫
歪理zzz...

*你當然同我level唔同,因為你只是小朋友@@
二轉會員 #96
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 04:43 PM 發表

我都覺得係,戰績黎講已經係
EZ 板 我上次見到係6.幾
生哥我上次見到5.幾
HK已經有人勁過生哥
TW咁大@@你竟然話生哥最勁
我睇你d智慧都係唔夠判斷邊個最勁邊個唔係最勁咖啦
都唔知點解你要死兜咁耐 zzz. ...

恕我多口插嘴

咩野6.幾 5.幾?
平均籃板嗎?
呢個數值憑咩可以分別邊個強呢..?

咁如果有個人洗戰績洗到7.幾
一係唔好講洗戰績
講果個人成日對住d廢既人 屈到板
咁係咪又等於勁過ez同生哥呢?
三星高級會員 #97
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-13 05:13 PM 發表

恕我多口插嘴

咩野6.幾 5.幾?
平均籃板嗎?

一係唔好講洗戰績

請問有乜比睇戰績更好既比較方法呢?
四星黃金會員 #98
原帖由 ★KILLER☆ 於 2007-7-13 05:13 PM 發表

恕我多口插嘴

咩野6.幾 5.幾?
平均籃板嗎?

一係唔好講洗戰績

其實EZ會唔會去洗戰績依d野我地唔會知
我同EZ玩過,亦都同生哥玩過數據上EZ係勁d,
技術上我睇他們的攻,守,同埋版的技術都係EZ勁d
依d都係我同他們玩過的經驗
不過上面果個"L"唔知想要咩0.0我咪比個數據他睇囉
我相信兩個人都係有實力同唔會洗的
同埋我真係見到EZ係閃電打低過好多勁C同PF
6.幾我覺得佢的技術係符合的
二轉會員 #99
原帖由 →食屎狗← 於 2007-7-13 05:36 PM 發表

請問有乜比睇戰績更好既比較方法呢?

打一場囉,
你話呢個唔係一個好既方法既話我都無野好講
二轉會員 #100
原帖由 0olokloko0 於 2007-7-13 05:39 PM 發表

其實EZ會唔會去洗戰績依d野我地唔會知
我同EZ玩過,亦都同生哥玩過數據上EZ係勁d,
技術上我睇他們的攻,守,同埋版的技術都係EZ勁d
依d都係我同他們玩過的經驗
不過上面果個"L"唔知想要咩0.0我咪比個數據他睇 ...

閣下既呢一段文字
我所看到既就係你對ez既評價而已
每一場都唔一定係相同隊友,相同既發揮
憑同佢地玩過的經驗 我認為不足以證明任何強弱之分
回到最頂傳統版

選擇頁數