解迷任務&生活技能

主題列表 登入
CCCCCC
我估現在成個神一都知有人握左人個acc拿去賣,
咁你地話個個人講既野重可唔可信??
四星黃金會員 #182
Originally posted by 雲路 at 2004-3-9 03:06 AM:

基本上不用取消-.-
試問學了絕學的玩家
還會去門派消點乎 ?

當然可以話要消150 lv 基本
但是絕學的上線時間及屬性方面,已經夠時間消哂所有基本野再丹丹至學到
有左絕學,仲消門派武功 ?好少有玩家咁激-.-

我仲要返全真食輕功槧本架:ro00::ro00:
二星初級會員 #183
Originally posted by 神1BB at 2004-3-14 23:48:
CCCCCC
咁你地話個個人講既野重可唔可信??

边戈人丫?
七星元老會員 #184
奇想1: 忽然間想有一把自家獨有既武器~~ (自己命名) 呢個想法唔知點呢? (不
             可出售)
奇想2: 自行研發毒品/藥物... 例如: 隻game開D材料出黎(取得方法就... 變態D都
             無所謂), 將D材料放入一個工具(??合成砵), 隨機可以研製出一種新藥.
         (隻game要先set好個名) 條藥方就只有自己知~~ (除非你講出去或者人地
            都煉到).咁先似醫師/毒魔嫁ma~~ 有自己獨特既毒藥/藥物. (任我行/東方
            不敗既三屍腦神丹等等)

簡單D黎講就係開D新藥(勁藥先好開... 廢既藥就可以唔洗開)係無一定既
            藥方的~~  可以有幾種配搭, 而就算中左條配搭都未必會煉到o個種. (如
           果有條藥方就一定煉到既話, D藥就唔洗研究咁耐啦) 不過我覺得一個配搭
           唔可以超過5種材料, 如果唔係就好難撞中o個幾set配合. 咁樣可以俾毒系/
        醫術門派留番D人係門派入面, 唔洗好似而家咁, 星宿話自己D毒無用, 恆山
          就埋個人都無...做等級毒解藥/藥材都無人係到 (並無歧視成份, 只是個人看
          法)

唔知大家又認為點呢?  歡迎批評^^ (但係唔好人身攻擊)

[ Last edited by charlesmkh on 2004-3-15 at 11:43 PM ]
咁你地話個個人講既野重可唔可信 ??

who?  Ricky????
三星高級會員 #186
講清楚d唔好講到我到呀
三星高級會員 #187
同埋依個post係講金庸再未來去向和建議討論ga
唔該係要講就開個新post講thx

好快金庸就更新啦
大家密切期待呀
四星黃金會員 #188
期待中@@
七星元老會員 #189
係咪話聽日開新武呀?
五星白金會員 #190
聽講開小無相功............會唔會勁過淪為門內既八荒功-.-??
四星黃金會員 #191
Originally posted by rickyyau at 2004-3-16 03:33 PM:
同埋依個post係講金庸再未來去向和建議討論ga
唔該係要講就開個新post講thx

好快金庸就更新啦
大家密切期待呀

明天 星期三會更新新武功嗎?
四星黃金會員 #192
rickyyau先生,有一點我唔同意你既講法..你曾經話過200lv絕學係最勁-.-但我眼見既係250llv打上既絕學明顯地勁過200lv......300lv絕學就更加唔洗講啦...你又會點解識呢-.-?
超級版主 #193
Originally posted by 家有小熊 at 2004-3-17 12:36 AM:

明天 星期三會更新新武功嗎?

會更新5種新武功
三星高級會員 #194
神四家輝
我係話200lv本身係最勁
金庸根本冇開300呀250呀依d
係d人狂練上去,同埋佢先開d分別
你可以睇清楚d我寫ga係咩野
我唔係話到依家都係200最勁
仲有,高lv絕學在新更新中有重要用途
唔明ga問雲路,佢早已知有咩用
Originally posted by rickyyau at 2004-3-17 11:13 AM:
神四家輝
我係話200lv本身係最勁
金庸根本冇開300呀250呀依d
係d人狂練上去,同埋佢先開d分別
你可以睇清楚d我寫ga係咩野
我唔係話到依家都係200最勁
仲有,高lv絕學在新更新中有重要用途
唔明ga問雲路,佢早 ...

請問高lv絕學有何用途??:ro02:
超級版主 #196
第1: 內力使用量比較少,比武打交一流
第2: 請看看官網最新公告,那裡有提過。有探究的遊戲才好玩
第3: 只係型同威
第1: 內力使用量比較少,比武打交一流>>>>
可惜 殺氣用超多。。。。。。
由期是 6 脈﹐
只是給什麼流血﹐ 有屁用-。-
官網推了很久也不理玩家的感受-。-
七星元老會員 #198
今日更新既六種武功好像威力一般
二轉會員 #199
新武功會唔會有本比玩家食丫?唔係有排自練-.-
五星白金會員 #200
哈哈,見你串""神四家輝""我先講野
請問你說先開始星宿/恆山,開放在那裡?
新招比絕學強?強在那裡?
"""高lv"""絕學對今日更新中有重要用途,用途在那裡?
還有,你的所謂台灣工程人員,問你也不會說是誰,但請問你是何年何月何日與他見面?
一隻遊戲出"新野",係必然既!!這個遊戲是武功做主導的,出新武功有何驚訝...
原本我只想對你的主題一笑置之,但請不要太過份!!面係人地比既!!
共勉之!!
回到最頂傳統版

選擇頁數