解迷任務&生活技能

主題列表 登入
超級版主 #161
Originally posted by 小滴滴 at 2004-3-10 02:13 AM:

唔好怪我多口講句~好多野自己唔肯定就唔好講到天花龍鳳.之前有D人周圍吹300絕學打多格~睇見都想笑~依家絕學威力等級既分別係人都知唔大啦.九陽開左年幾兩年.玩開既人都知心法同絕學根本網龍都未真正開放.聽你講 ...

NO NO-.-
曾經有人說過3XX打多格,可惜網龍300LV就封左頂
但係300LV打其他LV,係有分別既。只有300LV既玩家可以領會
不過就開日月星武功,聰明既玩家知道要點啦

九陽既勁,亦只有九陽高LV既玩家可以知道,難道練得耐既反而多舊魚 ?
當然就快又開新內功,聰明既玩家應該練絕技先,例如斗轉

花無百日紅,人無百日嬌
如果乜都定死左,線上遊戲同單機遊戲有什麼分別了
一路有新野,一路有新元素才是王道
有人話金庸一開始好好玩
如果金庸過左2年,仲係一開始時咁既樣,那就仆X
七星元老會員 #162
我估D人話金庸一開始既時候好玩, 唔係指系統, 係指個遊戲既狀態. 而家隻game有D失衡既現象
四星黃金會員 #163
Originally posted by 雲路 at 2004-3-9 03:06 AM:

基本上不用取消-.-
試問學了絕學的玩家
還會去門派消點乎 ?

當然可以話要消150 lv 基本
但是絕學的上線時間及屬性方面,已經夠時間消哂所有基本野再丹丹至學到
有左絕學,仲消門派武功 ?好少有玩家咁激-.-

緊係要取消啦..路sir...你唔知有樣野叫做門派特技既咩?或者有好多派既門凸冇咩用..唔消都擺...低係全真果d點好呢?有得反人血喎...唔通叫人特登買個外掛飛入去?定係次次爆左點就叫人組你飛入去呢?
超級版主 #164
取消左唔好
因為根據慣例,咁樣會有人投訴唔尊重原著金庸武俠世界啊
下次有玩家又話少林新玩家應該取消冇得食肉,因為好麻煩嘛
又有一個新手少林玩家話要結婚,另外對面既全真古墓新手又話唔結婚唔玩
那還得了 ?
[抗議]絕學內功秘本
網龍你是怎樣搞的!今天更新完後我在地灘看到有東西要用絕學內功秘本換,證明了絕學內功會開放秘本,寶典。你當我們這些舊玩家是甚麼?咁辛苦自修這麼多個月,你開新內功就開秘本給人家吃?那我以前自修時為何沒有!?我葵花100自修了多個月,還要100就封頂。人家吃秘本幾星期就過我們了。凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸
如果你真的開絕學內功秘本,我們這些舊玩家會立即不玩!
五星白金會員 #166
Originally posted by SAIWING at 2004-3-11 10:17 AM:
[抗議]絕學內功秘本
網龍你是怎樣搞的!今天更新完後我在地灘看到有東西要用絕學內功秘本換,證明了絕學內功會開放秘本,寶典。你當我們這些舊玩家是甚麼?咁辛苦自修這麼多個月,你開新內功就開秘本給人家吃?那 ...

有咩?咁咪好正:D4
二星初級會員 #167
没看过
超級版主 #168
Originally posted by SAIWING at 2004-3-11 10:17 AM:
[抗議]絕學內功秘本
網龍你是怎樣搞的!今天更新完後我在地灘看到有東西要用絕學內功秘本換,證明了絕學內功會開放秘本,寶典。你當我們這些舊玩家是甚麼?咁辛苦自修這麼多個月,你開新內功就開秘本給人家吃?那 ...

你心態不好啊-.-
應該為網龍作出讓步而高興嘛
這是德政,不只新手有福,老手也有利啊
四星黃金會員 #169
板主=.=我唔係話你.我只係覺得開呢個post條友有90%吹水成份.你將佢放上頂,d人以為連你都同佢一般見識的
超級版主 #170
嘻嘻
我有動機至咁做嘛
有o的野係要各位版友估唔到,咁樣至夠過癮
我一向唔在乎世人既目光

別人笑我太瘋癲,我笑別人看不穿-.-v

[ Last edited by 雲路 on 2004-3-11 at 04:15 PM ]
七星元老會員 #171
乜絕學內功有秘本可以讀嫁咩? (除左吸星大法)
VIP會員 #172
Originally posted by charlesmkh at 2004-3-11 15:06:
乜絕學內功有秘本可以讀嫁咩? (除左吸星大法)

網龍唔當吸星係絕學內功-.-
絕學內功會開放秘本,寶典<==== real

別人笑我太瘋癲,我笑別人看不穿-.-v
五星白金會員 #174
咁斗斗呢個特技又有冇-.-?
四星黃金會員 #175
lee個post越來越少人了

大家可能都懷疑ricky既真實性

我同大家既諗法都一樣,叫我完全信佢,你會嗎?

但有時聽佢講d野都幾開心,點解?

雖然d料未必一定真,不過都好感激ricky比我地知道一d新消息

lee d新消息講到d武功and技能會點改點改,點開d新野

雖然可信性值得懷疑,但都比一個假設性既希望比我地一d老玩家

lee d希望 可能會隨住時間同事實既發生,而令到佢破滅

都不重要了,因為都曾經為lee d假設興奮過,雀躍過

到最後如果事不成,咪當網龍又講過唔算數唔開住lo,大家其實都習慣啦

如果成事的,就當網龍終於向玩家低頭作小小貢獻

真真假假 不如一笑置之

我個人覺得lee 個post最大作用係比我地發表下想個game點

但係好現實咁講一句,世事唔係你想就可以的...../.\

同時人好貪心的,得一想二,當你成功左之後又會希望佢點再改

你估一間公司會唔會為我地lee d小小既意見而放棄佢既計劃同賺錢方法同手斷

其實我地玩game都係求開心求滿足同刺激

如果咩都係我地既意思而設計...咁可能仲無咁好玩

遊戲都係充滿"謎"(?)先好玩...而我地玩既樂趣就係將所有既 "謎" 同難題解開

算吧啦,我都係做返一個乖乖地既遊戲者算.....:ro03::ro03::ro03:

以上都係我小小意見

講得唔好或者令到你地反感,千其唔好凸我

仲有賣下廣告先

得閒就去 群俠論壇 度,睇下

書一四大奇俠 之  西老傳奇

一個充滿娛樂性既故事
超級版主 #176
你是第一個明白我想法既人
嘻嘻
五星白金會員 #177
哈哈,一直都冇係依個post留過言=.=
依家有返d心情了~o~"
路過留名~~~
七星元老會員 #178
有絕學內功殘章, 秘本, 寶典...... 咁自修內功咪快左好多?

我同意p2k既想法, 有時俾自己有少少空間去天馬行空, 脫離現實既侷限係好事~~
至於呢個post入面既野會唔會成真就又係另一回事啦~~ 大家都從自己既角度出發, 如果隻game真係改到好似呢個post咁, 就會有好多人不滿嫁啦~~ (其實無論做咩都有人不滿) 有D人只係睇到眼前利益, 一定要自己既技能/門派/武功勁曬, 其他人就要係佢尾, 佢行既路係最好既, 人地學既武功/練既技能就次一等... 呢種心態好多人都有. 個個都希望自己勁...
好似星宿有D弟子話毒術唔夠勁, 鬼仔養咁耐俾人一下秒左好唔抵... 但係唔好忘記星宿係特殊門派之一(專研毒術), 武功弱D係可以理解既, 而等級毒亦曾經威過~ 恆山都係一樣, 所以一向都好少人入. (連做個門武任務都要搵人幫手打) 但係佢既醫術, 藥材就真係好有用~~
咁要點升先至好? 有無人可以俾到個"中肯"既建議? 大家風水輪流轉先有得玩嫁ma
三星高級會員 #179
大家新碟就出
有好多都同我之前講ga冇咩出入
依家金庸ga去向好睇大家點玩依隻game
我近期都會少出d聲
因為台灣個程式員睇到我寫俾大家ga tips 話我講得太明顯
不過出ga新碟d武功同我講ga都係咁上下
我會等依隻碟出左啦
再同大家去講未來ga去向
大家keep住留言俾意見la~0~,你ga意見係有用ga
later 我會做張list....話俾你地知邊個ga提議係俾台灣過邊用左
仲有,你地有咩問題可以keep左問,我認為可以答ga一定答
依家ga內功心法之更新ga係唔係同我之前講ga一樣
so大家可以放心keep左係到講
四星黃金會員 #180
Originally posted by 闇火 at 2004-3-2 04:51 PM:
開自創鑄劍同eq
一個月合一樣 自己命名 隨機+攻防  (好運的話+屬-.-講笑)
一定要在某一個數值以上
一定要在某一個數值以下(此數值由大家選出來)
太高和太低都令eq失去意義
或一個組織可以放發eq 愈開愈高攻防 ...

古龍幫刀幫槍?
而且我想這種武器的原料一定勁貴架啦...
回到最頂傳統版

選擇頁數