Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
四星黃金會員 #81
唉 , 點 解 冇 人 答 架
係 唔 係 冇 人 再 管 e 個 帖 ?
五星白金會員 #82
唔識用-.-
例如
素材箱子:01198DCA
個代碼係邊打?

二轉會員 #83
咁快搵到老金架-.-
VIP會員 #84
原帖由 中華丸子 於 2008-4-6 02:05 PM 發表

...................>.

1.完全關機
2.禁實R 開機
3.入到 :face_l_17:
VIP會員 #85
原帖由 謙〞 於 2008-4-6 03:20 PM 發表
唔識用-.-
例如
素材箱子:01198DCA
個代碼係邊打?

已更新教學
四星黃金會員 #86
點 解 答 佢 地 唔 答 我 既 = = ?
我 裝 左 你 果 個 顯 血 都 用 唔 到 黎 用
幫 我 T^T
VIP會員 #87
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-7 05:05 PM 發表
點 解 答 佢 地 唔 答 我 既 = = ?
我 裝 左 你 果 個 顯 血 都 用 唔 到 黎 用
幫 我 T^T

因為我pm回左你 :face_l_17:
問你做到邊一步唔得?
五星白金會員 #88
原帖由 小殺殺 於 2008-4-7 08:01 AM 發表

已更新教學

唔該晒
萬分感激!
二轉會員 #89
我黎加插一句說話..
未改機係用唔到金手指
所以..未改機既朋友們...死心吧face_l_18:

未改機係入唔到re-mode架 哈哈哈哈:smilie_:D3:
五星白金會員 #90
我想問如果用左老金改滿攻/防
咁可唔可以變番之前原來的數值 同埋點變?
六星鑽石會員 #91
新手根目錄即係邊個位psp game目錄?
二轉會員 #92
以下為CMF CW代碼 網上找到的

_S ULJM-05500
_G MONSTER HUNTER PORTABLE 2nd G
_C0 金錢      
_L 0x211FF090 0x0098967F
_C0 工會點數  
_L 0x211FF08C 0x0098967F
_C0 農場點數  
_L 0x211FF088 0x0098967F
_C0 遊戲時間為零
_L 0x2119XXX00000000
_C0 設施全開
_L 0x211FFBD8 0x04040203
_L 0x011FFBDC 0x000F0303
_C0 調合列表
_L 0x41199E0C 0x00050001
_L 0xFFFFFFFF 0x00000000
_L 0x11199E20 0x00000FFF

呢d碼點打咖..唔識用啊:face_l_17:
VIP會員 #93
原帖由 啊達 於 2008-4-9 12:03 AM 發表
新手根目錄即係邊個位psp game目錄?

你張卡一開始果度 :smilie_:10:
VIP會員 #94
原帖由 黑市獵人~ 於 2008-4-9 09:39 AM 發表
以下為CMF CW代碼 網上找到的

_S ULJM-05500
_G MONSTER HUNTER PORTABLE 2nd G
_C0 金錢      
_L 0x211FF090 0x0098967F
_C0 工會點數  
_L 0x211FF08C 0x0098967F
_C0 農場點數  
_L 0x211FF088 0 ...

呢d碼係唔同版本既金手指用(CMF CW)  :smilie_:10:
二轉會員 #95
原帖由 小殺殺 於 9/4/2008 18:51 發表

呢d碼係唔同版本既金手指用(CMF CW)  :smilie_:10:

即係你比個個用唔到既:ro08: :smilie_O_o:
VIP會員 #96
原帖由 黑市獵人~ 於 2008-4-10 11:19 AM 發表

即係你比個個用唔到既:ro08: :smilie_O_o:

係 我果個係SCM:face_l_17:
五星白金會員 #97
原帖由 hoho999666 於 2008-4-8 05:40 PM 發表
我想問如果用左老金改滿攻/防
咁可唔可以變番之前原來的數值 同埋點變?

點解冇人答我既?我補充小小野
我係用free cheat的
VIP會員 #98
原帖由 hoho999666 於 2008-4-10 11:23 PM 發表

點解冇人答我既?我補充小小野
我係用free cheat的

未試過...
應該要人手改返?? :smilie_:10:
四星黃金會員 #99
我 放 左 係 目 錄 之 後
入 g a m e , 禁 左 s c m 之 後
揀 左 顯 血 果 個 o n 都 睇 唔 到 血
點 解 = = ?
VIP會員 #100
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-11 04:23 PM 發表
我 放 左 係 目 錄 之 後
入 g a m e , 禁 左 s c m 之 後
揀 左 顯 血 果 個 o n 都 睇 唔 到 血
點 解 = = ?

1. 你on果個係唔係 93code 果個?
2. 你on完 禁左 L+select 未?(要去返game)    (開左記得off返)
回到最頂傳統版

選擇頁數