Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
四星黃金會員 #101
原帖由 小殺殺 於 2008-4-11 04:29 PM 發表

1. 你on果個係唔係 93code 果個?
2. 你on完 禁左 L+select 未?(要去返game)    (開左記得off返)

我 禁 唔 到 L+select  = = "
咁 姐 係 o n 左 佢 之 後 , 出 左 s c m , 去 番 g a m e
就 得 ?
VIP會員 #102
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-11 07:47 PM 發表

我 禁 唔 到 L+select  = = "
咁 姐 係 o n 左 佢 之 後 , 出 左 s c m , 去 番 g a m e
就 得 ?

正常既話就係 :face_l_17:
一星新手會員 #103
救命呀........:cry:
接我下載SCM0.7(已有顯血插件)(非3.71-m33版本)
接我下載SCM0.7(3.71-m33專用版本)

2個都找不到伺服器
一星新手會員 #104
我唔識用怪物一擊殺
可否詳細解釋
四星黃金會員 #105
將 三 舊 野 " Enabled "
係 後 面 係 " Enabled "
定 係 d 字 頭 果 個 ?
同 埋 我 禁 左 L+select 之 後
個 畫 面 就 閃 一 下
但 係 都 係 o n , 點 解 = = ?
同 埋 係 g a m e 入 面 開 左 s c m 之 後 C h e a t C o d e 入 面
左 邊 個 名 係 咩 ? 我 果 個 係 o l d c m _ t a b l e
係 唔 係 e 個 ?

四星黃金會員 #106
個老金有冇可能可以整到一定可以斷尾果d架= =

VIP會員 #107
原帖由 一次過 於 2008-4-12 11:02 AM 發表
救命呀........:cry:
接我下載SCM0.7(已有顯血插件)(非3.71-m33版本)
接我下載SCM0.7(3.71-m33專用版本)

2個都找不到伺服器

試多幾次就得 :smilie_:10:
VIP會員 #108
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-12 08:22 PM 發表
將 三 舊 野 " Enabled "
係 後 面 係 " Enabled "
定 係 d 字 頭 果 個 ?
同 埋 我 禁 左 L+select 之 後
個 畫 面 就 閃 一 下
但 係 都 係 o n , 點 解 = = ?
同 埋 係 g a m e 入 面 開 左 s c m 之 ...

係後面Enabled
不過應該唔關事
呢個整左就開到金手指

old_cm_table 93codes    係呢舊野
你試下Delet 再Load多次
如果真係唔得 幫你唔到:face_l_17:
VIP會員 #109
原帖由 lok20004 於 2008-4-12 09:58 PM 發表
個老金有冇可能可以整到一定可以斷尾果d架= =

冇乜可能整到:face_l_17:
四星黃金會員 #110
我 係 " o l d _ c m _ t a b l e " 禁 O
之 後 o n 左 , 係 唔 係 禁 l + s e l e c t
o f f 左 佢 ?
我 禁 左 都 係 閃 1 下 , 都 唔 識 自 己 o f f 既 =3= ?
四星黃金會員 #111
原帖由 緋雪千夜。》 於 2008-4-14 01:34 PM 發表
我 係 " o l d _ c m _ t a b l e " 禁 O
之 後 o n 左 , 係 唔 係 禁 l + s e l e c t
o f f 左 佢 ?
我 禁 左 都 係 閃 1 下 , 都 唔 識 自 己 o f f 既 =3= ?

雖然唔係好明你點樣 不過我講我點用比你睇下啦= =

首先入左game 禁左音符 入左金手指 之後 禁cheat code 入面冇意外有一舊野 on左佢 之後出番game 禁L+select
冇意外就會睇到血~~~ 再入番cheat code off左佢~ 咁就可以睇到血架啦~
四星黃金會員 #112
原 來 係 咁
樓 主 又 冇 講 要 出 番 先 禁 l + s e l e c t = = "
等 人 還 番 部 p s p 俾 我 , 我 先 試 下 =3= "
四星黃金會員 #113
我 仲 想 問
我 想 果 樣 野 無 限 咁 用
應 該 點 整 ?
六星鑽石會員 #114
有冇尋寶任D道具既CM碼?
四星黃金會員 #115
我下載左SCM0.7(已有顯血插件)(非3.71-m33版本) 但係開果時話 唔得=,= 同埋有冇話要放係邊?
四星黃金會員 #116
放 係 目 錄 到
之 後 係 g a m e 到 禁 音 符
之 後 右 上 角 果 個
o n 左 佢 , 出 番 去
係 g a m e 到 禁 l + s e l  e c t
就 開 到 架 啦
二星初級會員 #117
你話1.開金手指 2.memory manager 3.view memory
4.接enter 去你想改的地址 接○
5.改數值
你話接enter 去你想改的地址 接○ enter係咪start 咩叫去你想改的地址

改數值要點禁            請詳細d講講點入k?
一星新手會員 #118
請問改名  去左地址01195E40 之後 如果要改做 陳小明 73 96 0F 5C 0E 66  要放係
+0  +1  +2  +3  +4  +5  +6  +7  +8  +9  +A  +B  +C  +D  +E  +F

邊個位置? 姐係放係+0至+f  ge邊個位?  同埋點儲存個名做永久名?

唔該
VIP會員 #119
原帖由 WOOSING 於 2008-4-19 09:21 PM 發表
請問改名  去左地址01195E40 之後 如果要改做 陳小明 73 96 0F 5C 0E 66  要放係
+0  +1  +2  +3  +4  +5  +6  +7  +8  +9  +A  +B  +C  +D  +E  +F

邊個位置? 姐係放係+0至+f  ge邊個位?  同埋點儲存個名 ...

地址01195E40
當然係0開始輸入

73  96  0F   5C   0E  66

改完 去返隻game度save就得
VIP會員 #120
原帖由 yipchunkit02 於 2008-4-19 07:19 PM 發表
你話1.開金手指 2.memory manager 3.view memory
4.接enter 去你想改的地址 接○
5.改數值
你話接enter 去你想改的地址 接○ enter係咪start 咩叫去你想改的地址

改數值要點禁            請詳細d講講 ...

果個係start  唔小心打錯字:redface:

改數值  
教學下面有詳細介紹
有咩唔明先再問
回到最頂傳統版

選擇頁數