Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
一星新手會員 #121
唔該晒妳呀  多謝
二星初級會員 #122
可以同一時間使用CMF和SCM嗎...
我放了SCM後再放CMF...冇法叫出SCM...
但是只放scm的話...可以呼叫出scm...
一星新手會員 #123
想知第1張相係咩裝
可唔可以比個名我
二星初級會員 #124
點樣可以快D去到1195EE0
VIP會員 #125
原帖由 強人是我 於 2008-4-23 08:50 PM 發表
點樣可以快D去到1195EE0

3.view memory
4.接start 去你想改的地址 接○
VIP會員 #126
原帖由 今期流行 於 2008-4-22 09:49 PM 發表
想知第1張相係咩裝
可唔可以比個名我

你話顯血果張?
迅龍頭 手 腰 腳
火龍身
四星黃金會員 #127
有冇MHP2G_EDIT 呀-3-????
呢隻手指唔識用-口-"""
三星高級會員 #128
SCM0.7(3.71-m33專用版本) 點入瑪呀?
0x00000000去唔到0x1aaaaaaaa    (a=0-9)
最大係得個0x1ffffff
who can help me
二星初級會員 #129
CMF CW代碼個D我唔該用, 可唔可以教我?
VIP會員 #130
原帖由 nghk 於 2008-4-26 12:17 PM 發表
SCM0.7(3.71-m33專用版本) 點入瑪呀?
0x00000000去唔到0x1aaaaaaaa    (a=0-9)
最大係得個0x1ffffff
who can help me

原帖由 強人是我 於 2008-4-26 06:55 PM 發表
CMF CW代碼個D我唔該用, 可唔可以教我?

地址個碼太大 可以試下唔要頭果個1or2
例如:
_C0 強走      
_L 0x108AF7A2 0x0000012C

108AF7A2係地址
0000012C係數值

地址108AF7A2-> 008AF7A2
數值打2C 01

P.S.有D碼 可能唔得
三星高級會員 #131
點解個集會所全破用唔到??????冇效
VIP會員 #132
原帖由 hohokwan17hk 於 2008-4-27 02:45 AM 發表
點解個集會所全破用唔到??????冇效

scm 有d係用唔到 :smilie_:10:
四星黃金會員 #133
我 想 問
用 s c m 改 貓 攻 點 改 架 ?
係 邊 個 位 改 ?
四星黃金會員 #134
有冇人識改訓練所全清???
二星初級會員 #135
_C0 鋒利度-紫
_L 0x108AF78C 0x000001C2
_L 0x108B0272 0x000001C2
可唔可以幫我check下用唔用到?
三星高級會員 #136
個''音符''<---係邊開嫁??
VIP會員 #137
原帖由 魔鬼007 於 2008-4-28 07:32 PM 發表
個''音符''

psp
SELECT隔離 :smilie_:D5:
三星高級會員 #138
我想問一問~點先可以用到金手指嫁~
我入哂D野~
但係我仲係唔知到點入D碼~
我入左碼~我就唔知點先可以用~有冇人可以教一教我丫~
唔該咁多位大大~~~
二轉會員 #139
我想問下呢
1.我打完01198DC8 呢個address 之後呢 呢個係素材箱第一個位丫嗎 咁我打完la,點解打第2次 第1個位d野會比佢食左-v-點搞
2. 同埋 係唔係由 +8個到打起? 頭個4個位就係道具碼,之後個2個位就係數量?
VIP會員 #140
原帖由 ~David~ 於 2008-5-1 05:14 PM 發表
我想問下呢
1.我打完01198DC8 呢個address 之後呢 呢個係素材箱第一個位丫嗎 咁我打完la,點解打第2次 第1個位d野會比佢食左-v-點搞
2. 同埋 係唔係由 +8個到打起? 頭個4個位就係道具碼,之後個2個位就係數量?

1. 因為+8係第一件道具既位置 如果你改呢個 當然係改第1個位d野
    解決方法好簡單 用整理移開d野就ok

2.你答對了 :smilie_:D5:
   08 00(道具碼) 63(數值) 00(空隔) 然後就第2件野 如此類推
回到最頂傳統版

選擇頁數