《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #461
有冇人知2轉精靈使佢問既問題既答案係咩??
四星黃金會員 #462
元素師其實到而家都唔係太清楚點配技能
40級果4招技 同火牆打算點滿

但開頭果4招技又點搞?
睇過好多帖
有d話點2個lv5,有d又話每樣點1級=.=
五星白金會員 #463
原帖由 ufo2006 於 2008-6-22 09:43 AM 發表
元素師其實到而家都唔係太清楚點配技能
40級果4招技 同火牆打算點滿

但開頭果4招技又點搞?
睇過好多帖
有d話點2個lv5,有d又話每樣點1級=.=

火牆點滿絕對係浪費技點
40個4招技睇你初,中期去邊到升lv,,
2-1又行咩路(火土,水風)而加的
單體我建議唔學屬性盾就加爆吧
反正76點是足夠的
五星白金會員 #464
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-21 11:35 PM 發表
有冇人知2轉精靈使佢問既問題既答案係咩??

玩到2轉都唔識答佢既問題就不如唔好玩啦= =
六星鑽石會員 #465
原帖由 eddie仔 於 2008-6-22 12:14 PM 發表

玩到2轉都唔識答佢既問題就不如唔好玩啦= =

我睇返官網個度既問題, 我係唔明佢問咩....
一星新手會員 #466
JOBLV12  精霊知識[從精靈得到比較好的道具]
其實le個有無用   點先可以從精靈得到比較好的道具le???
四星黃金會員 #467
想問下,元素19lv職任係收集d咩?
14lv果個又有幾經驗呢?
三星高級會員 #468
=_=”
我MP回復同上限都加爆左...
好似唔夠點加晒1轉果陣4單體4大法?

同埋
除左無限回廊8點 東國3點 南北各2點
現家重有咩任可以拎技點?

四星黃金會員 #469
原帖由 william0409 於 2008-6-23 07:04 AM 發表
=_=”
我MP回復同上限都加爆左...
好似唔夠點加晒1轉果陣4單體4大法?

同埋
除左無限回廊8點 東國3點 南北各2點
現家重有咩任可以拎技點?

南國有3點的...
睇黎你拎小左鐵火山山頂個點
而家黎講應該沒有乜任再拎點
而家唔夠點加哂係正常的..
等2轉之後再解返d技點就再補完就ok
四星黃金會員 #470
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-22 01:04 PM 發表

我睇返官網個度既問題, 我係唔明佢問咩....

只是問你東,南,西,北面邊d屬性怪最多而已
等待驗證 #471
唔明開始  玩得耐  7月開2-2果時
我知既
2-1  2-2都係2轉  咁係唔係轉左2-1 冇得簡2-2?
三星高級會員 #472
原帖由 yy221146 於 2008-6-24 01:23 AM 發表
唔明開始  玩得耐  7月開2-2果時
我知既
2-1  2-2都係2轉  咁係唔係轉左2-1 冇得簡2-2?

好似話係可以"互相轉換"
你轉左2-1 之後 可以轉2-2
2-2 又可以轉番2-1
不過好似要收手續費?
三星高級會員 #473
原帖由 自閉卍聰 於 2008-6-23 08:10 PM 發表

南國有3點的...
睇黎你拎小左鐵火山山頂個點
而家黎講應該沒有乜任再拎點
而家唔夠點加哂係正常的..
等2轉之後再解返d技點就再補完就ok

但係之前聽人講話2轉左解技點任
D技點會加 唔倒落1轉技能?
六星鑽石會員 #474
原帖由 william0409 於 2008-6-24 03:57 AM 發表

但係之前聽人講話2轉左解技點任
D技點會加 唔倒落1轉技能?

d技點任係for 1轉技, 2轉技係用唔到, 我聽人講的
論壇乞丐 #475
好迷網...
唔知只點lv5風技好定4技各點一...
lv5技出實在太慢了 用mp又多--.
但lv1 又好似冇咩威力
請問可唔可以選兩屬性升到lv3就夠??
六星鑽石會員 #476
原帖由 自閉卍聰 於 2008-6-23 08:10 PM 發表

只是問你東,南,西,北面邊d屬性怪最多而已

我想講唔係囉.... 佢係要你答, 個邊d怪俾咩屬剋... 我第一條答佢土, 佢話我錯.......
VIP會員 #477
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-6-24 04:39 PM 發表

我想講唔係囉.... 佢係要你答, 個邊d怪俾咩屬剋... 我第一條答佢土, 佢話我錯.......

你係唔係講轉精靈使個d問題的答案啊
問題1:「東方海角哪種屬性最強?」
 答案:「水靈」(第二個選項)

問題2:「在瑞路斯雪原哪一種屬性最強?」
 答案:「火焰」(第一個選項)

問題3:「在南方海角哪一種屬性最強?」
 答案:「神風」(第四個選項)
六星鑽石會員 #478
原帖由 女商之領導者 於 2008-6-24 04:45 PM 發表

你係唔係講轉精靈使個d問題的答案啊
問題1:「東方海角哪種屬性最強?」
 答案:「水靈」(第二個選項)

問題2:「在瑞路斯雪原哪一種屬性最強?」
 答案:「火焰」(第一個選項)

問題3:「在南方海角哪 ...

多謝你的答案, 小弟俾人呃了, 要重頭行多次4邊....
二轉會員 #479
終於到lv50 job50
4招單 +盡
4大技 +盡
mp回 +盡
火牆  lv1
可以安心2轉得未
二轉會員 #480
有d唔明...我加哂開頭果4招屬性技係5級..但係我用水屬打返土屬怪要3下先打死...我用風屬打
火屬怪..1~2野秒 ..有d唔明點解會咁
回到最頂傳統版

選擇頁數