夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #261
原帖由 血霸鬼邪 於 2009-7-4 02:25 PM 發表

你唔鐘意人就唔好要人d野 同唔好要人帶你升lv啦=,=
直接唔好理佢咪得囉..

同意,唔想要唔會有人逼到你收  (路過
二星初級會員 #262
:smilie_O_o: :smilie_O_o:
一星新手會員 #263
看完好多人的討論...但o係我覺得..大家都o係game之嘛...洗唔洗搞到咁牙....我點看都o係男人的缺點之嘛""以我講述 每個人都有錯~~不如當o係game吧~又唔o係現實 3,4個月之後起碼無人知道的~~~
唔記得加返句~~~每人講少一句~~~ "沉默是金 " o係最好的辦法了
(本人o係同公會副會長秋山澪 有事可以o係白之月找我)

四星黃金會員 #264
=]
狗公xd
一睇就知佢係小朋友黎@_@
三星高級會員 #265
原帖由 jackjacktam 於 2009-7-5 11:02 AM 發表
=]
狗公xd
一睇就知佢係小朋友黎@_@

錯了..今次件事..出左大問題..我地有晒証據係 貓 錯 利用晒2個公會d人
但貓到今仲係唔知去左邊~
二轉會員 #266
原帖由 甜絲乂貓` 於 2009-7-4 12:23 PM 發表
我係當時人...
我諗我都好應該講番句說話...."
其實夜成日都會送好多野 我...."
因為佢話過中意我....."
我知你中意我先成日跟住我話要保護我..."
但係我覺得真係好煩囉.......
我一早就拒絕左你..."都同你講過 ...

貓妹妹洗咩同呢D人吵呢 有必要嗎?! 我由FLYFF識你咁耐 你係咩人 我同MOMO佢地都好清楚! 佢地5知你咩人先亂屈你,人地無聊雙開MSN講野然後CAP番個紀錄 有幾難姐 呢D叫證據?!?! 好好笑囉

二星初級會員 #267
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-5 06:34 PM 發表

貓妹妹洗咩同呢D人吵呢 有必要嗎?! 我由FLYFF識你咁耐 你係咩人 我同MOMO佢地都好清楚! 佢地5知你咩人先亂屈你,人地無聊雙開MSN講野然後CAP番個紀錄 有幾難姐 呢D叫證據?!?! 好好笑囉

細心d睇張圖- -如果系既話佢都知開msn講左好多野下wo- -  
假如佢真系咁無聊~咁我比佢呃到都低啦囧

仲有個post吾系話比人知夜月幾有煩- -
過半數都系到人身攻擊吧~

二轉會員 #268
如果想要做1件事 真係有心要做 用任何手段都有可能耶(除非法野) 你5係5知e+有d人係無事搵事搞 做搞屎棍博出位呢
四星黃金會員 #269
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-5 09:17 PM 發表
如果想要做1件事 真係有心要做 用任何手段都有可能耶(除非法野) 你5係5知e+有d人係無事搵事搞 做搞屎棍博出位呢

你認為雙開msn 仲要雙開埋luna 好易-.-?
仲要開人地隻ac串自己= =? 正常人都不會吧-.-
三星高級會員 #270
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-5 09:17 PM 發表

唔該...我係開post的人
我係問左拿晒佢地對話記錄先出post講sorry
朋友?你知唔知咩叫朋友?朋友唔可以有野"門"住你?你咩會清楚晒你朋友日日做過d咩?
佢係我地公會日日都扮到好憎 月夜
我睇完過msn 真係...嘩.分別大到...
仲有我同 月夜嘈個時 係差不多8點~10點之後 佢地d對話我睇晒...唔止月夜放上係到個張
我有晒証據先出post...我都俾埋 貓個亞哥睇埋 佢係發覺係真先出post
唔該..唔知就問清楚 唔好係到亂咁話人
六星鑽石會員 #271
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-5 06:34 PM 發表

你同佢真人識????????????:em012:
如果唔識...點解可以咁清楚佢係咩人呢??????:em012:
係個網度識得耐...你就可以肯定佢點樣既人咁厲害???????????:em012:  
就算真人識呀, 係人面前扮演另一種性格亦唔係太難O者~
而且....就算佢以前唔係咁..你難保佢會變節BO...人會變, 月會圓呢D道理你都識掛????
講真, 果個月夜比人屈左咁耐..比人唱到咁都冇發火算好野~
一星新手會員 #272
其實得咁少相 同片面之詞 我地呢d外人好難明誰是誰非-.-

如果有多d 有力證據
即係你地講既其他msn對話內容

因為我睇完咁多 感覺就覺得係...好似d小朋友嘈交咁-.-
單單一張對話張都可以定人死罪-.-完全無說服力

覺得我講野有錯既就插囉@@

五星白金會員 #273
:smilie_:10: 其實月夜果張證據已經係最關鍵
仲要話咩開2個msn串自己
:smilie_:10: 長久落去根本冇結果既
三星高級會員 #274
原帖由 剛走進此地@@ 於 2009-7-6 09:31 AM 發表
其實得咁少相 同片面之詞 我地呢d外人好難明誰是誰非-.-

如果有多d 有力證據
即係你地講既其他msn對話內容

因為我睇完咁多 感覺就覺得係...好似d小朋友嘈交咁-.-
單單一張對話張都可以定人死罪-.-完全無說服 ...

你睇埋另一個post先啦-.-
我親自睇完再開post再放另一張上去俾大家睇
三星高級會員 #275
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-6 11:55 AM 發表
:smilie_:10: 其實月夜果張證據已經係最關鍵
仲要話咩開2個msn串自己
:smilie_:10: 長久落去根本冇結果既

係d人俾人踢爆左...仲要on都無on  d人仲係到幫住佢姐
有晒相有仲有人幫佢...
月夜係今次事件都清白左...係個貓仲咪知衰姐...
三星高級會員 #276
但係點解你話誤會左既= =
三星高級會員 #277
原帖由 我不嬲都咁好野~ 於 2009-7-6 12:53 PM 發表
但係點解你話誤會左既= =

因為岩岩開始(月夜)無放相
加上月夜人格一向有問題.so我地2公會都好相信貓講的事
但(月夜)一post左相之後 再加上我問(貓)的問題..之後貓盲開始發皮氣話點解唔信佢..之後我又親自密(月夜)又問佢拿msn的對話..再睇就清楚晒了..當然不止我一個睇過 我都俾左佢牙哥(山本武)睇...都認為我地怪錯左(月夜)先開post道歉
二轉會員 #278
5通你地就拎住張圖可以話貓妹妹錯?! 5通你地又見過月夜真人? 知佢係咩人?! 香港700萬人 有呢d專登雙開串自己整所謂的證據好平常姐
三星高級會員 #279
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-6 01:23 PM 發表
5通你地就拎住張圖可以話貓妹妹錯?! 5通你地又見過月夜真人? 知佢係咩人?! 香港700萬人 有呢d專登雙開串自己整所謂的證據好平常姐

我講多一次
我本人係好憎月夜
我為咩幫佢?
唔該睇下相的時間
就可知道係唔係真
你唔係當時人 我地係經過好多時間決定先會開post
個貓踢爆左就爆晒粗又人都唔見埋 如果佢真係咁企硬(月夜)做假...佢點解唔出現澄清?
唔該各位諗下e點

三星高級會員 #280
睇晒成個post,我覺得最大問題唔係月夜同貓係樓主你本人囉
由果日用個大頻黎話月夜毒男.好多人已經話緊你煩,仲要上埋係2000fun開post呃分嘈搞大件事
成件事8成係你自己係度搞風雨揹出黎,一時扮好人幫呢個另轉頭又可以插返另一個一獲金既
你話人地月夜人格有問題,叫人改下..
你睇下自己把臭口先啦唔該你
仲要開post成個公會同盟道歉,請問你有咩咁把炮?
仲咩開2次大會先決定踢人出會..真係笑左
你地個垃圾公會既內部野自己慢慢搞,米污染我地眼睛 thx^^

睇唔過眼既路人上
回到最頂傳統版

選擇頁數