夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #281
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 04:42 PM 發表

我講多一次
我本人係好憎月夜
我為咩幫佢?
唔該睇下相的時間
就可知道係唔係真
你唔係當時人 我地係經過好多時間決定先會開post
個貓踢爆左就爆晒粗又人都唔見埋 如果佢真係咁企硬(月夜)做假...佢點解唔 ...

佢點解唔出現澄清?

做咩又要人道歉又要人澄清?
你地咁多人,佢出黎澄情味比你地又呃一堆分
人地唔出來澄清唔代表佢認左係囉
你就唔好諗住又想屈人一獲,
可能人地唔想show你呢,用下腦吧
講真果句,如果我係貓...我心諗識你老鼠咩
使咩討好你地呢群無價值既人而浪費手力?
三星高級會員 #282
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 05:45 PM 發表

佢點解唔出現澄清?

做咩又要人道歉又要人澄清?
你地咁多人,佢出黎澄情味比你地又呃一堆分
人地唔出來澄清唔代表佢認左係囉
你就唔好諗住又想屈人一獲,
可能人地唔想show你呢,用下腦吧
講真果句,如果我係貓 ...

好心你唔知頭唔知路就咪講埋ed野
你知道之前發生咩事嗎?你知貓做過咩嗎?
你點e個post一咪話我地呃post
咁你唔知頭唔知路 回埋d咁gepost咪又係呃分?
我地無屈人 有晒証據先去講人
同埋我睇左ge唔止係一幅相咁少
我係睇晒佢地之前d對話
同下腦個個係你唔該
加上你一d都唔知貓做過d咩..你就咪咁決定你個講法
三星高級會員 #283
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 05:25 PM 發表
睇晒成個post,我覺得最大問題唔係月夜同貓係樓主你本人囉
由果日用個大頻黎話月夜毒男.好多人已經話緊你煩,仲要上埋係2000fun開post呃分嘈搞大件事
成件事8成係你自己係度搞風雨揹出黎,一時扮好人幫呢個另轉頭又可 ...

睇唔過眼?.你有無睇晒d post牙?
你只係睇表面 佢地出完大頻話煩..之後都有問反我咩事 佢地知道左之後都話應該出頻 咁你又知嗎?
我地搞大去?我地屈佢?
開2次大會又關你咩事?你又知月夜之前發生咩事咩?
唔該你係..對事不對人
8成係我自己係度搞風雨揹出黎!?好笑 ...我有咩能力?有晒相可以屈嗎?
個個都幫我...大家都有眼睇個post 知發生咩事
你岩岩先睇完post就出話.會唔會快左d?
你要睇下貓同我地公會 2個板本的圖嗎?...包你改變主意
唔該你睇晒d回post 同埋e 個post>http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3555335&extra=page%3D1
先好再講
你根本都唔知咩事又唔問
如果我地當初係要搞事..專登屈月夜..我地仲洗唔洗專登開post 講sorry牙

三星高級會員 #284
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:00 PM 發表

好心你唔知頭唔知路就咪講埋ed野
你知道之前發生咩事嗎?你知貓做過咩嗎?
你點e個post一咪話我地呃post
咁你唔知頭唔知路 回埋d咁gepost咪又係呃分?
我地無屈人 有晒証據先去講人
同埋我睇左ge唔止係一幅相 ...

走啦你,又相又証據..講咁多野做咩?
我主要針對你搞風搞雨博上位,迫我地其他玩家睇你呢個無聊人做無聊野
你本人唔過15我唔怪你,過左既真係自己反省下
仲有,你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下..成個小朋友咁.雙重標準~^^
三星高級會員 #285
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:04 PM 發表

睇唔過眼?.你有無睇晒d post牙?
你只係睇表面 佢地出完大頻話煩..之後都有問反我咩事 佢地知道左之後都話應該出頻 咁你又知嗎?
我地搞大去?我地屈佢?
開2次大會又關你咩事?你又知月夜之前發生咩事咩?
唔該 ...

係我地公會頻d人話你煩呀死傻仔,成隻game千幾人幾個人覺得你應該出你就覺得自己好岩
你都幾聰明^^
三星高級會員 #286
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 06:07 PM 發表

走啦你,又相又証據..講咁多野做咩?
我主要針對你搞風搞雨博上位,迫我地其他玩家睇你呢個無聊人做無聊野
你本人唔過15我唔怪你,過左既真係自己反省下
仲有,你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下.. ...

唔該..都話左你唔知頭唔知路 就唔該問下
我唔過15..咁你10都無lol
我地要上位?我地公會個個底lv...可以上到咩位? game上位做咩?
我地出post當初只係唔想再有人俾月夜煩/呃
但之後月夜有左証據俾左我地先再出post道歉 咁你又知唔知?
咁你又知唔知貓係我地公會做過d咩..嘈之前又又同我地2公會d人講過咩?
都係個句:唔知頭唔知路個個係你
仲有點解係都要話15?..咁岩貓又係15?! 唔好話你根本係貓本人=)
三星高級會員 #287
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 06:11 PM 發表

係我地公會頻d人話你煩呀死傻仔,成隻game千幾人幾個人覺得你應該出你就覺得自己好岩
你都幾聰明^^

我地根本係無錯...唔洗岩
根本件事..唔係我地問題
出post只係為左唔想再有人俾人煩
幾聰明個個係你 唔知頭唔知路係到嘈 講晒俾你知咩事 又講第2樣野
解釋晒又嘈第2樣野..唔好話你呃緊post=)
三星高級會員 #288
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:12 PM 發表

唔該..都話左你唔知頭唔知路 就唔該問下
我唔過15..咁你10都無lol
我地要上位?我地公會個個底lv...可以上到咩位? game上位做咩?
我地出post當初只係唔想再有人俾月夜煩/呃
但之後月夜有左証據俾左我地先再出 ...

就係因為你低lv先用呢個方式上位囉,
你呢個回po後半d傻仔野自己笑下自己好了,小朋友
三星高級會員 #289
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:14 PM 發表

我地根本係無錯...唔洗岩
根本件事..唔係我地問題
出post只係為左唔想再有人俾人煩
幾聰明個個係你 唔知頭唔知路係到嘈 講晒俾你知咩事 又講第2樣野
解釋晒又嘈第2樣野..唔好話你呃緊post=)

係個大頻煩住人無錯?插錯月夜無錯?
聰明仔
三星高級會員 #290
加上e個係討論區係俾人開post
你明知咩事仲按入睇係你自己問題
無人迫你睇.都係一句..唔知頭唔知路唔該問清楚
解釋左唔好再嘈第2樣野 唔該 唔好拉開話題=)
加上你一定無睇晒全陪post如果唔係會講d咁ge野
如果睇晒都仲係講埋d咁ge野...咁係你問題 唔係我地2公會同埋d路人問題
三星高級會員 #291
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 06:18 PM 發表

係個大頻煩住人無錯?插錯月夜無錯?
聰明仔

睇d唔睇d
你見唔到我之後出左大頻講左sorry阻住左大家咩?
唔該睇清楚d...
三星高級會員 #292
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:19 PM 發表

睇d唔睇d
你見唔到我之後出左大頻講左sorry阻住左大家咩?
唔該睇清楚d...

你真係以為sorry大晒^_^
三星高級會員 #293
好多人都問點解貓要咁做,咁做對佢無好處

第一,個月夜送左好多野俾佢,不過月夜成日搵佢,佢覺得煩咪係公會頻度講大話,同我地講 月夜成日跟住佢,想我地整走個月夜
係另一邊,又私下同月夜講,我地黎緊串佢,仲叫月夜扮咩都唔知就得
講到呢度,仲未明個貓既用意?
唔明係你智商有問題
之前件事未俾人踢爆之前  月夜係2000fun  post左關鍵相,個貓即刻係公會頻爆粗,又話人地老屈佢,又話月夜送左d野俾佢,又唔好意思拒絕
好啦,我主動問月夜拎左d 佢同貓傾過既野
証明左個貓係講大話
如果唔係既話,點解貓要係件事俾人踢爆左之後又off 又潛左水
如果自己係清白,唔怕架喎,一俾人 踢爆之後即刻失蹤
三星高級會員 #294
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 06:21 PM 發表

你真係以為sorry大晒^_^

關你咩事?
人地無嘈...件事都開始無..係你仲係到嘈
唔知邊個有問題=)
仲要唔知頭唔知路係到幫人 又唔問 又唔睇晒d post 又話人呃post...現在唔知邊個似呃分多d=)
二轉會員 #295
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 04:42 PM 發表

我講多一次
我本人係好憎月夜
我為咩幫佢?
唔該睇下相的時間
就可知道係唔係真
你唔係當時人 我地係經過好多時間決定先會開post
個貓踢爆左就爆晒粗又人都唔見埋 如果佢真係咁企硬(月夜)做假...佢點解唔 ...

如果你比幾個人屈 斷估你都懶得理拉 因為得你1個人1把口澄清 而人地幾個人一齊屈你 講黎有咩用 正所謂雙拳難敵四手 佢一把口邊夠你地咁多人講姐
四星黃金會員 #296
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:26 PM 發表
好多人都問點解貓要咁做,咁做對佢無好處

第一,個月夜送左好多野俾佢,不過月夜成日搵佢,佢覺得煩咪係公會頻度講大話,同我地講 月夜成日跟住佢,想我地整走個月夜
係另一邊,又私下同月夜講,我地黎緊串佢,仲叫月夜扮 ...

貓貓呢幾日,日日都有on wor,岩岩先off左之嘛..
三星高級會員 #297
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-6 06:32 PM 發表

如果你比幾個人屈 斷估你都懶得理拉 因為得你1個人1把口澄清 而人地幾個人一齊屈你 講黎有咩用 正所謂雙拳難敵四手 佢一把口邊夠你地咁多人講姐

我已經講左好多次
如果個貓自己本身係清白既話
點解唔自己第一時間上黎 澄清先,女仔要澄清,一定易過男仔,一定大把大幫,就好似當初佢話月夜煩住佢,又有好多人幫一樣
講完又講,佢自己本身係我地公會既人,佢有麻煩,我地一定會幫,佢做錯,自然要受到懲罰
如果我自己俾人屈,而我真係清白無做過既,我點都會力爭到底
更何況當初月夜係2000fun post左msn紀錄既關鍵相上黎之後,個貓即刻係同盟頻度 爆哂粗 話月夜老屈佢
又上黎回應話月夜送過禮物俾佢,又話點點點,為自己辨護
咁你又憑咩話 會懶得理!?

三星高級會員 #298
原帖由 moigogo 於 2009-7-6 06:35 PM 發表

貓貓呢幾日,日日都有on wor,岩岩先off左之嘛..

日日on代表清白?
我話佢件事踢爆左之後先即刻off,無作出任何回應
事後再on 唔代表佢係無辜
你地唔係睇哂所有關鍵相
而我同公會會長,同月夜就清清楚楚由頭到尾係邊個講大話
我真係唔知點解你地淨係睇哂表面
到底你地係憑咩 肯定貓係無辜先,單憑你地識佢?,單憑自己睇法就肯定佢唔會咁做?
人地識得係自己呀哥/同盟/月夜面前做戲,就唔差在係你地面前做戲
四星黃金會員 #299
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 07:01 PM 發表

日日on代表清白?
我話佢件事踢爆左之後先即刻off,無作出任何回應
事後再on 唔代表佢係無辜
你地唔係睇哂所有關鍵相
而我同公會會長,同月夜就清清楚楚由頭到尾係邊個講大話
我真係唔知點解你地淨係睇哂表面 ...

你又唔使咁激動,,咩你地你地...我自己一個人姐
我成篇野無由頭到尾睇..亦都唔想理..
只係你話佢失左蹤,話聲你知佢仲有on咋
三星高級會員 #300
原帖由 moigogo 於 2009-7-6 07:53 PM 發表

你又唔使咁激動,,咩你地你地...我自己一個人姐
我成篇野無由頭到尾睇..亦都唔想理..
只係你話佢失左蹤,話聲你知佢仲有on咋

你地係將呢一個回覆講哂俾有呢d諗法既人
你無咁既諗法咪可以不用理會,我又費事逐個咁回應埋同一樣野
而且我咁講又係費事大家誤會  on左就=無做過
同埋我話失左縱,係話佢無係2000fun作出任何回應
回到最頂傳統版

選擇頁數