夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #301
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 08:03 PM 發表

你地係將呢一個回覆講哂俾有呢d諗法既人
你無咁既諗法咪可以不用理會,我又費事逐個咁回應埋同一樣野
而且我咁講又係費事大家誤會  on左就=無做過
同埋我話失左縱,係話佢無係2000fun作出任何回應

你同其他人講既野就唔好quote我句野啦,
你慢慢
三星高級會員 #302
原帖由 moigogo 於 2009-7-6 08:07 PM 發表

你同其他人講既野就唔好quote我句野啦,
你慢慢

-_- 都話左係順便講埋有果d諗法既人聽
ok~
三星高級會員 #303
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:52 PM 發表

我已經講左好多次
如果個貓自己本身係清白既話
點解唔自己第一時間上黎 澄清先,女仔要澄清,一定易過男仔,一定大把大幫,就好似當初佢話月夜煩住佢,又有好多人幫一樣
講完又講,佢自己本身係我地公會既人,佢有麻 ...

我已經講左好多次
話左同你呢類人再講野都晒口水啦,
做咩要澄清,做咩要同你地呢班無用既機民再晒時間?
你邊位..?好似睇到自己大左wor
仲話咩做錯自然要受到懲罰...一個靠人地既事黎博上位既人有咩資格講d咁既野呀~~~~
二轉會員 #304
點解你真係可以咁唔正常 就憑1張相你就可以肯定係貓做錯?! 點解你又肯定佢5會雙開msn扮貓做假證據?! 點解個msn聊天紀錄佢5影埋貓個msn地址方便對質?! 點解你又可以憑人地的片面之詞又可以話某人係毒男?!點解你又可以5了解清楚先黎開post?!
三星高級會員 #305
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-6 10:05 PM 發表
點解你真係可以咁唔正常 就憑1張相你就可以肯定係貓做錯?! 點解你又肯定佢5會雙開msn扮貓做假證據?! 點解個msn聊天紀錄佢5影埋貓個msn地址方便對質?! 點解你又可以憑人地的片面之詞又可以話某人係毒男?!點解你又可以 ...

呢個就係佢一直迴避緊既問題,你可以睇返 #284

[quote]原帖由 yan90526 於 2009-7-6 06:00 PM 發表

好心你唔知頭唔知路就咪講埋ed野
你知道之前發生咩事嗎?你知貓做過咩嗎?
你點e個post一咪話我地呃post
咁你唔知頭唔知路 回埋d咁gepost咪又係呃分?
我地無屈人 有晒証據先去講人
同埋我睇左ge唔止係一幅相 ...

走啦你,又相又証據..講咁多野做咩?
我主要針對你搞風搞雨博上位,迫我地其他玩家睇你呢個無聊人做無聊野
你本人唔過15我唔怪你,過左既真係自己反省下
仲有,你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下..成個小朋友咁.雙重標準~^^[/quote]
三星高級會員 #306
月夜先係最大受害者,無啦啦比班無聊人搬上大頻話佢係毒男(完全係亂up廿四無証據架^^)
之後仲要比個人格極度有問題既人話人格有問題..
月夜仲要傻傻地同果個害佢既人扮fd 搵貓黎做擋箭牌
三星高級會員 #307
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 09:58 PM 發表

我已經講左好多次
仲話咩做錯自然要受到懲罰...一個靠人地既事黎博上位既人有咩資格講d咁既 ...

咁我又想請問下你又邊位?
其實件事又係咪又關你事既呢
我要個貓澄清唔係淨係俾我一個人睇架囉,係要同所有幫過佢既人道歉 或 澄清
佢出唔出黎基本上對我無影響,只係我對貓既一個忠告lor
唔該你睇清楚當中既含意先,唔好係唔係都話我講到自己好大咁
我地一知道係呢件事上面 貓係講大話,我地都有同番月夜講sorry
你唔知頭唔知路 又唔關事 又係度嘈, 更何況呢件事已經慢慢掉淡, 又係你無啦啦係度挑起罵戰
你話我博呢件事黎上位,唔該呢d係你自己,或者幾個人既諗法囉唔該,當時情況點解導致令到我要係度開post你都仲未知清楚
又係度嘈d乜?
你又唔係當時 果幾個人, 但又憑自己 or 幾個人既想法黎一律概定呢件事一定係咁
好似講到大左 係你自己囉
似呃分果個係你黎囉~
三星高級會員 #308
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-6 10:05 PM 發表
點解你真係可以咁唔正常 就憑1張相你就可以肯定係貓做錯?! 點解你又肯定佢5會雙開msn扮貓做假證據?! 點解個msn聊天紀錄佢5影埋貓個msn地址方便對質?! 點解你又可以憑人地的片面之詞又可以話某人係毒男?!點解你又可以 ...

睇清楚先啦你
我都講左好多次
我有睇哂 好多 佢地紀錄
如果唔係 d人唔信貓會咁做,我都唔洗經月夜同意 post果張相出黎
msn地址!? 你又講得輕鬆,始終唔係經得本人同意,又公開人地msn, 你估會唔會有d無聊人去搞風搞雨?,而你又知唔知咩叫私隱?

人地都係俾佢利用左,當時又點會諗到影相!?
好多野唔係你諗得咁單純囉
我憑,唔係憑一張相去決定係唔係貓做
我係即時要求月夜 sd哂msn紀錄俾我睇,而又經過公會會長又睇多次,先至下呢個決定
成件事最清楚係得幾個人
其他唔知頭唔知路 唔該唔好立亂下判斷
咁你又憑咩 貓唔會咁做既人呀!?
而且私底下 貓 真人知道咩事的
咁樣嘈落去無結果,至少我地有証據相,而你地只係一味講 貓唔會咁做
憑咩!?,人會變 月會圓, 而且你又點知佢係咪講大話

四星黃金會員 #309

你真係咁想要埋個msn地址=.=?一陣放埋msn地址上來又話我整假證據??
三星高級會員 #310
原帖由 yan90526 於 2009-7-6 11:47 PM 發表

咁我又想請問下你又邊位?
其實件事又係咪又關你事既呢
我要個貓澄清唔係淨係俾我一個人睇架囉,係要同所有幫過佢既人道歉 或 澄清
佢出唔出黎基本上對我無影響,只係我對貓既一個忠告lor
唔該你睇清楚當中既含 ...

係囉,你都識講出唔出黎基本上對你無影響,咁你仲發表咁多偉論做咩
橫睇掂睇仲在意緊既只有你一個囉
仲有呀,你搞到個版咁污濁,幾時同我地班2000fun會員道歉下呀
出黎因為呢件事道歉我地味放過你囉
三星高級會員 #311
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-7 12:29 AM 發表

係囉,你都識講出唔出黎基本上對你無影響,咁你仲發表咁多偉論做咩
橫睇掂睇仲在意緊既只有你一個囉
仲有呀,你搞到個版咁污濁,幾時同我地班2000fun會員道歉下呀
出黎因為呢件事道歉我地味放過你囉

污濁?我地要你放過?
個post本身都無野
係你地自己張佢推反上來
如果你地再係咁盲目幫住貓 唔該你地同貓講 我會張佢同月夜d對話放晒上來
睇下e件事邊個岩
唔好以為你咁講可以洗清貓的過錯
如果真係污濁又會有得你自己一個講? 污濁係你地搞到咁 我同佢牙哥本身決定左等佢反左香港再仲貓傾 之後先再算
現在佢仲要扮可憐 再講大話俾你地公會聽 同佢講 佢再唔講清楚佢自己衰
四星黃金會員 #312
算了 天空之子 你不要再和他們再嘈了
他們根本沒有看了全陪的回帖和你的回帖
只是講不過人就說其他的東西去拉開話題 又不敢面對問題
你不要再理會他們了
我支持你貼他們的對話..等別人真真正正知道發生什麼事

加上很多人都會有眼睇回帖....都會知道誰對誰錯
你們的做法是對的 好中意你們的勇氣 怪錯了人敢去道歉再更正反是誰錯了
三星高級會員 #313
你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下就係大頻唱人,又開2000fun post X3
問左你3次了,快d答我啦,唔好成日逃避問題
三星高級會員 #314
答唔出唔緊要,
如果你搞單咁既野出黎想快d完,公開係度開張post講句對唔住
我就放過你唔再回post
五星白金會員 #315
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-6 09:58 PM 發表

我已經講左好多次
仲話咩做錯自然要受到懲罰...一個靠人地既事黎博上位既人有咩資格講d咁既 ...

:thup: 一句講哂
你憑咩一口咬定人地博上位先?
唔通個個開post係度講一件事就係上位?

如果你係覺得再回覆係浪費時間或者精神
咁點解你唔離開呢?
你留係度爭D乜先?:smilie_:)2:

原帖由 rovencia2222 於 2009-7-7 08:02 AM 發表
答唔出唔緊要,
如果你搞單咁既野出黎想快d完,公開係度開張post講句對唔住
我就放過你唔再回post

你都係去睇清楚呢個po同埋
http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3555335&extra=page%3D1&page=4
呢個po

:smilie_:)2: 人地當初都係罵人,跟住發現件事錯左,於是再開個po道歉
有乜問題先?
佢地肯認錯已經ok啦
本身其實都係需要當事人滾出黎講清楚
只不過係有D人梗係要嘈咁解炸嘛:loveliness:

三星高級會員 #316
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:37 AM 發表

咁點解你唔離開呢?

你都係去睇清楚呢個 ...

就係針對樓主唔小心求証就開post串月夜毒男
依家見到幾張咁既msn對話就以為係有力証據插貓
自己本身都無咩標準既人有咩資格出聲
sorry大晒?你地知唔知咩叫精神損失?
二轉會員 #317
咁我又想問啦 既然你想貓1個人黎澄清 點解又要放上2000fun呢 到頭來要出位 出風頭過個人係你囉  若然你話咩尊重私隱 我就當過d對話紀錄係真 你雖然經過月夜同意 有無經過貓同意先 錯漏八出
三星高級會員 #318
原帖由 rovencia2222 於 2009-7-7 08:00 AM 發表
你成日証據証據,你話月夜毒男周圍溝女煩人又唔証據下就係大頻唱人,又開2000fun post X3
問左你3次了,快d答我啦,唔好成日逃避問題

我逃避?
我答左你好多次
如果貓再唔講清楚
我會不留情post晒d相出來
等佢自己慢慢俾人知佢做過d咩野lol
講sorry?精神問題? 我地2個公會俾佢利用晒
好過你地有咩証據貓無做過先?得把口
有好多野post相先有力..好過你地一張相都無 單只只係得你地2把口咁叫事實?!諗清楚先再講野啦
你得d咁唔係道理的道理 你當正自己係神 話咩就係咩?証據唔該
你係佢朋友?咁佢牙哥呢?牙哥都利用 佢牙哥都証明左係真我先開post<<<我講左好多次 你有無正視e個問題牙?
次次解釋完 得個講字 只係什麼博上位 呃分
沒完沒了
我回埋你今次 之後今晚貓再唔講清楚 係佢自己衰 錯左仲唔認錯 仲有再利用你地去信佢
我不會再回你post 因為你根本係打撗講 不理會大家的解釋
再加上不如講下你game咩名 唔好得講字 咁大聲又咁惡 唔通唔敢講自己咩名 一咪得個嘈 又無相得把口又唔係當時人
如果你只得把口唔該你諗清楚
我要玩大去 我可以日日屈貓(講緊只得把口)洗咩仲同你講今次件事 諗下啦你

三星高級會員 #319
原帖由 樹海回憶[L!ng] 於 2009-7-7 09:37 AM 發表

咁點解你唔離開呢?

你都係去睇清楚呢個 ...

算啦..博上位根本就係佢地
有晒証據都仲可以話無..又話屈貓貓
佢亞哥都睇埋係真 都仲可以話假
要開post道歉係佢地姐
d人有眼睇post知發生咩事
咪由得佢地自己慢慢係到吠
post晒相出來之後睇佢地仲點幫貓搵借口
三星高級會員 #320
原帖由 小妳喇叭 於 2009-7-7 01:28 PM 發表
咁我又想問啦 既然你想貓1個人黎澄清 點解又要放上2000fun呢 到頭來要出位 出風頭過個人係你囉  若然你話咩尊重私隱 我就當過d對話紀錄係真 你雖然經過月夜同意 有無經過貓同意先 錯漏八出

你都好幾笑
你地唔信有証據牙嗎 咪放lol..話放又話咩咩咩私隱
9唔答8
唔洗再講
今晚佢唔講清楚 我會以故事喧由頭到尾放晒d相上來
回到最頂傳統版

選擇頁數