夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #61
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:08 PM 發表

我有電話都唔敢講? 我又唔係同你好熟 做乜要話你聽??

洗咩你話?大把人都知啦..用下腦諗野..這個世界唔係得你一個=)....我地同貓玩得好埋又要同你講=)?
二星初級會員 #62
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:08 PM 發表
我之前識d人都係東涌啦  我都係自己去搵人 你認為我真係覺得貴咩 坐車去東涌去埋貓個度來回都係70蚊之嘛

e..又轉口供@@你之前同我講好貴架o~~
而家扮無所謂€?
唔好又話我屈你呀- -"你自己講過..心知肚明啦
四星黃金會員 #63
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 10:58 PM 發表

唉~~人地唔信...又要掉番轉頭話我地=v+搞笑

你想人相信 就應該由頭到尾貼一次  你地應該由貓話我煩個張相開始影

咁樣一定人人都信   依家你冇左個頭 得中間比人睇 當然就變成我錯
四星黃金會員 #64
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:11 PM 發表

e..又轉口供@@你之前同我講好貴架o~~
而家扮無所謂€?
唔好又話我屈你呀- -"你自己講過..心知肚明啦

70$ w0 對冇返工d人黎講仲唔係貴?
對有返工d人黎講70蚊都多架啦
二星初級會員 #65
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:12 PM 發表

你想人相信 就應該由頭到尾貼一次  你地應該由貓話我煩個張相開始影

咁樣一定人人都信   依家你冇左個頭 得中間比人睇 當然就變成我錯

聽日咩都清楚咩=v+唔洗咀炮
四星黃金會員 #66
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:13 PM 發表

聽日咩都清楚咩=v+唔洗咀炮

我咪話左聽日..係你地死都要嘈 我唔出聲又話我淆
二星初級會員 #67
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:13 PM 發表

70$ w0 對冇返工d人黎講仲唔係貴?
對有返工d人黎講70蚊都多架啦

你細佬唔係話好有錢架咩?!
佢話佢係學校借錢比人架嘛~~
番學校食野唔洗錢~~
幾有錢~~
總話人地紅十字會,,,公益金果d機構都係呃人架嘛@@
話呢個世界得為利是圖既人呀嘛@@
佢好乖仔架~~放數收息wo~~~幾乖
問你細佬借啦
三星高級會員 #68
算啦..只係e個post...佢回d野都知咩事...d人有眼睇...咪由得佢
聽日佢咪注定收山:ro09:
一星新手會員 #69
笑face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #70
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:15 PM 發表

我咪話左聽日..係你地死都要嘈 我唔出聲又話我淆

我地話你淆..係話你淆電話都唔出聲
睇清楚d=]
二星初級會員 #71
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:16 PM 發表
算啦..只係e個post...佢回d野都知咩事...d人有眼睇...咪由得佢
聽日佢咪注定收山:ro09:

收定麵包皮=]洗唔洗去邊?!
四星黃金會員 #72
你又知我電話唔出聲? 拿我唔講野又要係度話
三星高級會員 #73
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:18 PM 發表

收定麵包皮=]洗唔洗去邊?!

係e到睇住張相就可以...聽日會放 我地同貓講d野上來
二星初級會員 #74
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:20 PM 發表
你又知我電話唔出聲? 拿我唔講野又要係度話

我點會唔知你唔出聲?!
果日我,,,小聲,,,貓貓,,,你都係電話到
我地玩遊戲...你輸左...要叫貓貓唱歌
你點呀?!唔出聲?!又要玩又要淆~~
最後咪又係要小聲幫你打完場~~
一星新手會員 #75
係囉...個日你淆到..face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #76
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:23 PM 發表

我點會唔知你唔出聲?!

咁好玩做咩唔搵埋我-.-...下次我又玩=v=

正題:呵呵 有人爆埋出來tim了 睇d人點死
四星黃金會員 #77
根本一開始就冇左最頭d相  
一開始就已經係個局來
如果貓真係話我煩你地仲唔拿拿林影相咩
仲唔即刻放埋出來
你地一開始就已經做定一場戲
冇就認左佢啦~~又要嘈又唔敢整返一開始d相落去
只放事實的一半 咁係人都會覺得係我錯lo
四星黃金會員 #78
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:23 PM 發表

我點會唔知你唔出聲?!

咁最後問完都冇人唱
二星初級會員 #79
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 11:24 PM 發表
係囉...個日你淆到..face_l_18: face_l_18:

你唔好又話無呀~~
淆底係佢既本性~~
變態係佢既嗜好~~
四星黃金會員 #80
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:25 PM 發表

咁好玩做咩唔搵埋我-.-...下次我又玩=v=

正題:呵呵 有人爆埋出來tim了 睇d人點死

正題唔係我煩住人咩=] 做咩換左架 =]
回到最頂傳統版

選擇頁數