夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #81
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:26 PM 發表

咁最後問完都冇人唱

無錯~~最後貓貓都係無唱到~~
個問題唔係貓貓唱唔唱
係你輸左唔認數,,,你淆一開始就唔好玩
玩完又要淆= =
二星初級會員 #82
讓大定久等了...exp剛完結..不好意思
我只是公會的小人物, 記得剛入公會時:
有次升完lv見到會長咪同佢吹兩句
之後佢唔知無啦啦出現(後來先知係飛書)
黎到就已經係到認晒叻咁.. 跟手就同我pk..
個陣仲新.. 乜都唔識.. 得2x到.. 俾佢秒左.. 就係到串
打後既日子成日係公會到晒命..講到自己幾勁咁
成日失驚無神飛去你個樹同你pk...

記得呢個獨男封左頂之後飛黎搵我pk
之後話: 我換短劍同你p都贏你!
想show off自己? 想人地讚佢勁? ok.. 開大頻讚你囉

我女友一向都無脾氣都俾月夜搞到發晒脾氣咁鬧人.. 真係唔知想點
搞公會聚會就次次推三推四.. 藉口多羅羅..

安心留係屋企做宅男啦...小朋友

BY:小新

三星高級會員 #83
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:25 PM 發表
根本一開始就冇左最頭d相  
一開始就已經係個局來
如果貓真係話我煩你地仲唔拿拿林影相咩
仲唔即刻放埋出來
你地一開始就已經做定一場戲
冇就認左佢啦~~又要嘈又唔敢整返一開始d相落去
只放事實的一半 咁係人 ...

唔係你問題又會咁多人嘈你一個?公會d人我地個個都識架?人地公會我地都識晒架?
人地一起串你都知你人格有問題..你再搵埋d咁借口都無用
佢話你煩 我到左之後先開始嘈..佢唔話你煩我地做咩要無啦啦去紅海嘈你牙? 到左就影相...之前個d我話好n咁多次(過左點影?你影俾我睇lol)
唔該你要搵借口都用下腦 聽日都唔知你會點搵借口..張相出左之後
二星初級會員 #84
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:27 PM 發表

正題唔係我煩住人咩=] 做咩換左架 =]

係呀~~你話唔洗講架嘛~~
你話等聽日既...咁我地咪轉下話題...講下你第2d野囉
四星黃金會員 #85
terryman914 請問你是誰=。=
二星初級會員 #86
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:30 PM 發表

你成日都想sm個個泰利
一星新手會員 #87
咁你做咩日日都比貓貓...我同貓貓講電話
你就打來..貓貓同我講..你好煩..日日都係打來問d問題
睇下你啦..煩小一陣都唔得
三星高級會員 #88
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:29 PM 發表
讓大定久等了...exp剛完結..不好意思
我只是公會的小人物, 記得剛入公會時:
有次升完lv見到會長咪同佢吹兩句
之後佢唔知無啦啦出現(後來先知係飛書)
黎到就已經係到認晒叻咁.. 跟手就同我pk..
個陣仲新.. 乜都唔 ...

ya cool...當事人出聲了...講埋你叫咩名 唔該@o@
四星黃金會員 #89
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:30 PM 發表

唔係你問題又會咁多人嘈你一個?公會d人我地個個都識架?人地公會我地都識晒架?
人地一起串你都知你人格有問題..你再搵埋d咁借口都無用
佢話你煩 我到左之後先開始嘈..佢唔話你煩我地做咩要無啦啦去紅海嘈你牙?  ...

我又唔係同你同公會  影條毛比你睇-。-?
四星黃金會員 #90
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 11:31 PM 發表
咁你做咩日日都比貓貓...我同貓貓講電話
你就打來..貓貓同我講..你好煩..日日都係打來問d問題
睇下你啦..煩小一陣都唔得

你又知係我日日打去=.=?你憑咩話我日日打去先
二星初級會員 #91
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:30 PM 發表

咪又係睇你唔順眼既人~~
唔係我地自己開人架~~
洗唔洗又叫版主check下ip@@?
二星初級會員 #92
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:32 PM 發表

你又知係我日日打去=.=?你憑咩話我日日打去先

佢係小聲...人地傾緊電話..
你打黎...貓貓同小聲講話你打黎
所以佢知=]
憑咩?!憑貓貓同小聲傾都唔同你傾=]
四星黃金會員 #93
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:32 PM 發表

咪又係睇你唔順眼既人~~
唔係我地自己開人架~~
洗唔洗又叫版主check下ip@@?

對唔住 check ip check唔到game名=.=
請打字前先使用你的大腦
三星高級會員 #94
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:31 PM 發表

我又唔係同你同公會  影條毛比你睇-。-?

你咪傻啦..又唔敢正視問題  咪再係到扮傻仔
影左又話屈你..你叫我影反之前個d..解釋反話影唔到..現在又話點影俾我睇..用下腦諗野啦
四星黃金會員 #95
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:34 PM 發表

佢係小聲...人地傾緊電話..
你打黎...貓貓同小聲講話你打黎
所以佢知=]
憑咩?!憑貓貓同小聲傾都唔同你傾=]

佢話我打黎點解唔係小聲講變左你講
一星新手會員 #96
我憑貓貓同我講的說話
你唔信貓貓?!
四星黃金會員 #97
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:34 PM 發表

你咪傻啦..又唔敢正視問題  咪再係到扮傻仔
影左又話屈你..你叫我影反之前個d..解釋反話影唔到..現在又話點影俾我睇..用下腦諗野啦

咁你冇左開頭 又要話人 沒頭有尾? 邊個會信-.- 除左你地公會/盟友
二星初級會員 #98
原帖由 S夜 於 2009-7-3 10:54 PM 發表
你地同我咁多過節 我跟住貓貓  你地仲唔成機借題發揮咩 

我講得有錯?

岩岩爬文先見到...

我入左公會同會員唔熟.. 所以唔知邊個係貓貓

只係我忍左你好耐 睇唔過眼先回post!
二星初級會員 #99
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:34 PM 發表

對唔住 check ip check唔到game名=.=
請打字前先使用你的大腦

你用下你個腦先回我- -唔該
我係問你洗唔洗版主check下係唔係同一個ip
我怕你話我地自己開人話喳
我話比你聽  佢係泰利
四星黃金會員 #100
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 11:35 PM 發表
我憑貓貓同我講的說話
你唔信貓貓?!

等佢聽日講咪知
回到最頂傳統版

選擇頁數